Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul International activeaza in domeniul Imbracaminte, sectiunea Confectii.

Confectii si tesaturi - productie. Producator de confectii textile diverse.

Producator de confectii textile diverse.

www.bectaras.md

 

Producator de confectii textile diverse.

Producator de confectii textile diverse.

Producator de confectii textile diverse.

Confectii textile.

Producator de confectii textile diverse.

Confectii textile.

Producator de confectii textile diverse.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Imbracaminte, sectiunea Confectii din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Realizare site-uri dedicate pentru imbracaminte-incaltaminte. Magazine virtuale. Cataloage, postere, pliante, bannere, etichete. Sedinte foto. Raport excelent calitate/pret.

Confectii textile diverse.

Ergoline Prodimpex SRL dispune de o platforma operativa si o retea de fabrici externe specializate in realizarea de vestimentatie pret-a-porter feminine, localizate in regiunea Bucuresti.

Simandy este o firma de consultanta si marketing care se adreseaza sectorului textil de vestimentatie, o moderna sursa de infomatie multimediatica, care articuleaza propria interventie.

Import si distributie de lenjerie din bumbac pentru copii - marca proprie. Import si distributie perdele.

Croitorie si confectii dama; croitorie si confectii lenjerii de pat, pilote; confectionare decoratiuni interioare textile - huse, draperii.

Confectii de tip lohn cu rezultate exceptionale. Calitatea produselor este asigurata atat de forta de munca calificata cat si de dotarea tehnica moderna.

Producator de confectii dama: fuste, pantaloni, sacouri, mantouri, rochii, bluze pentru export si piata interna. Capacitate de 50000 buc/luna.

Producatori de articole sport din material textile - geaca, vesta, tricouri; echipament de lucru - halat, salopeta, combinezon, articole promotionale diverse - manusi, sorturi, bandane, saci.

Articole de confectii imbracaminte pentru femei de inalta calitate pentru piata europeana.

Executia si comercializarea de confectii textile, in mod deosebit confectii dama. Putem produce, la cerere, confectii personalizate.

Atelier confectii, producem lenjerie de pat BBC 100%, diverse imprimeuri, vestimentatie dama, in pas cu tendintele modei, precum si articole vestimentare pentru copii 1-15 ani, cele mai mici preturi.

Confectii imbracaminte de orice fel si pentru oricare categorie. Executam la comanda dupa modelul dvs sau va oferim produsele din catalog. costume barbati si femei, pantaloni fuste, bluze.

Firma specializata in constructia tiparelor pentru confectii de dama si barbati executa in programe CAD constructie tipar de baza, gradare, incadrare, plotare.

Producator confectii dama si copii-modele proprii si lohn.

Servicii de design si proiectare tipare pentru industria de confectii - tipare de baza/gradare/plotare/incadrare, consumuri/mostre/design modele, colectii/productie de serie in atelierul propriu.

Confectionare articole de imbracaminte in regim lohn.

Executam o gama larga de confectii la comanda, halate pt. medici, camasi, salopete si echipamente de protectie, promotionale textile, tricouri polo, hanorace, veste si geci matlasate.

Tara este o marca a Scarlett Clothing International, cunoscuta pe piata romaneasca ca producator si distribuitor de confectii. Firma Scarlett a fost fondata in 1997, cu 80% capital romanesc.

Oferim vopsea serigrafica, hirtie transfer termal, accesorii textile. Serigrafiem la comanda orice tip de materiale textile.

Unul dintre producatorii germani de success in domeniul confectiilor de dama. Stilul vestimentar WISSMACH defineste perfect femeia moderna, activa, energica, receptiva la nou si capabil.

Mare producator de confectii textile pentru femei si copii precum si un mare producator de material textil pentru confectii.Oferta foarte diversa; preturi atractive.

Producator de imbracaminte de dama, inclusiv rochii de mireasa, in serie mica, unicat sau la comanda.

Halate medicale, uniforme medicale, genti medicale, genti ambulanta, genti medic de familie.

Societate comerciala producatoare de imbracaminte si incaltaminte din materiale ecologice, in principal canepa si bumbac.

Brandul IRISHGREEN a luat fiinta in 2003, compania noastra fiind unul dintre cei mai mari producatori de echipament sportiv din Europa, participanta si castigatoare la diverse targuri si concursuri.

Infiintata in urma cu 9 ani. Specializata in productia de confectii de dama de ocazie si casual (rochii, bluze, pantaloni, fuste, sacouri).

Distribuie echipamente de lucru, incaltaminte de protectie, cosmetice hoteliere, sosete si ciorapi.

Importator/comerciant imbracaminte copii marci diferite Thailanda.

Furnizeaza servicii de proiectare, gradare si imprimare tipare pentru industria confectiilor, utilizand sisteme de proiectare Lectra Systems.

Import de confectii textile. Export de confectii textile.

Confectii textile.

Producator de confectii textile diverse.

Producator de confectii textile diverse. Furnizor de lenjerie de corp. Activitati de import-export de bunuri si produse. Consultanta pt. management.

Producator de confectii textile diverse. Produse din cauciuc. Ambarcatiuni de agrement si utilitare. Producator de echipamente de salvare acvatica. Ambarcatiuni pt. agrement (barci, salupe).

Productie de materiale textile. Producator de confectii textile diverse.

Confectii textile. Producator de confectii textile diverse. Producator de imbracaminte de dama. Comerciant de produse textile. Productie de materiale textile. Comercializare materiale textile en-gros. Export de confectii textile. Import de confectii textile.

Confectii textile - camasi. Magazin de lux.

Comerciant de produse textile.

Comerciant de produse textile.

Producator de confectii textile diverse. Imbracaminte de dama - furnizare. Producator de imbracaminte de dama. Imbracaminte de lux.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web