Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul International activeaza in domeniul Vehicule, sectiunea Echipamente Industria Auto.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Distribuitor autohton de autovehicule.

De mai multi ani construim vehicule pentru vanzari mobile, cu termen scurt de livrare, finantare completa. Vehiculele se contruiesc pentru brutari, macelari, cofetari sau masina bufet, si altele.

www.mozgo-bolt.hu

 

Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Vehicule, sectiunea Echipamente Industria Auto din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Servicii pentru profesionistii autovehiculului: consultanta si proiectare; furnizare de echipamente si utilaje, furnizare de accesorii, consumabile si piese de schimb.

Capital integral romanesc. Import si distributie.

Partener oficial Facom, importator de echipamente si scule pentru: industrie, service auto, vulcanizari, spalatorii. Marci: Facom, Bosch, Force, Telwin, Tecnocolor, Sirio, Motorscan.

Oferim instalatii GPL, preturi atractive. Marci: Marini, BRC, Tomasetto, montaj gratuit, garantie 18 luni, calitate garantata. Instalatii auto GPL Dacia Logan, Daewoo Matiz.

Importator direct din Italia a utilajelor pt. spalatorii auto profesionale, standarde europene, cele mai mici preturi din Romania. Asiguram service, consumabile, depuratori, reciclatori, consultanta.

Vanzare de camioane, camionete si utilitare auto. Reprezentanta comerciala.

Carosier auto - boxuri si agregate frigorice (Carrier). Forestiere - Kesla, Epsilon, Loglift. Platforme/bene basculabile cu macara-PM, Fassi, Hiab, Palfinger, PRB-Oil&Steel. Caroserii Remat; municipale; cisterne.

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Echipamente pt. utilare spalatorii auto.

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Scule si accesorii.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Servicii de intretinere a echipamentelor auto electrice. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Sisteme de captare si transformare a energiei solare.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Service auto general. Toate marcile de masini.

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Service auto general. Toate marcile de masini. Dealer autorizat Grup Porche - BMW.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Sisteme de franare, placute de frana, componente si subansamble. Scule electrice. Reparatii echipamente si utilaje industriale. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Import de accesorii si piese de schimb.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Dealer autorizat Ford.

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Instalatii pt. aer comprimat.

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Servicii si retele de telecomunicatii. Furtunuri cauciuc si PVC.

Echipamente pt. utilare spalatorii auto.

Dispozitive si utilaje pt. dotari service auto. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto.

Agentie de publicitate. Publicatii mass-media. Aranjamente si amenajari interioare. Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Comerciant si distribuitor autovehicule. Birotica. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare produse alimentare. Mobila.

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Echipamente pt. utilare spalatorii auto. Masini si echipamente pt. maturat. Echipament hotelier. Dispozitive si utilaje pt. dotari service auto.

Echipamente pt. utilare spalatorii auto. Usi si porti industriale. Servicii de epurare si tratare a apei. Usi si porti pt. garaje. Produse de cosmetica auto: curatare, intretinere. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Echipamente si materiale consumabile.

Sisteme de parcare auto, bariere, semnalizare.

Echipamente pt. utilare spalatorii auto. Usi si porti pt. garaje. Servicii de epurare si tratare a apei. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Ferodouri auto si garnituri pt. o gama larga de autoturisme. Sisteme de franare, placute de frana, componente si subansamble.

Service auto general. Toate marcile de masini. Comerciant si distribuitor autovehicule. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Service auto general. Toate marcile de masini. Comerciant si distribuitor autovehicule.

Scule de mana profesionale. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Scule electrice.

Comerciant si distribuitor autovehicule.

Echipamente pt. utilare spalatorii auto. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Intretinere statii carburant. Curatari tancuri de carburant. Furnizare, productie, instalare statii si pompe de carburant. Dispozitive si utilaje pt. dotari servicii auto.

Caroserii auto. Utilaje pt. industria de constructii. Comerciant si distribuitor autovehicule.

Service auto general. Toate marcile de masini. Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto.

Echipamente pt. utilare spalatorii auto. Servicii de sablaj si curatire/evacuare depuneri. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Scule electrice. Masini de gaurit prin percutie. Furnizor pompe. Instalatii de sablare.

Comerciant si distribuitor autovehicule. Dealer autorizat marca Toyota. Calitate japoneza.

Firma noastra se ocupa cu comercializarea de echipamente pentru service-uri auto: elevatoare auto, aparate de dejantat si echilibrat, statii A/C, testere auto, aparate reglat directia.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web