Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul International, in domeniul Comunicatii, sectiunea Cablare & Voce & Date & Interfonie.

Recomandari: 26 companii cu activitate in domeniul Comunicatii, sectiunea Cablare & Voce & Date & Interfonie din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Servicii profesionale adresate operatorilor de telefonie mobile si fixa. DaViVo, solutii integrate, tip triple play, Date / Video / Voce.

Firma importatoare de echipamente pentru telecomunicatii, retele structurate, voce-date, fibra optica unic distribuitor; Estap in Romania (Rack-uri 19"). Nexans - Global Expert Cables and Cabling.

 

Servicii de cablare structurata si intretinere retele de calculatoare, instalare interfonie, instalare sisteme de iluminare cu senzori de miscare.

Fibra Optica ADSS Single, Mode Unitube Multitube. Montaj aerian sau ingropat, armat sau ne-armat. Vopsele pulberi cu vopsire in camp electrostatic epoxi-poliester si poliester, vopsele antifoc.

Importator echipamente fibara optica, WDM mediaconvertor, cutie jonctiune, closer, manson, casete sudura, patchcord fibra optica, aparat sudura, fusion splicer, OTDR.

Mobile operator solution: MSC/UMSC; BSC; BTS; DDF or MDF Frame Profil; 2/8abs Modules; Connectivity components for coaxial cables or fibre - optic cablesSub - Rack, patchcords, Fiber patchcor.

Reprezentant in Romania a firmelor poloneze: FARO Electric Links, ASSA Poland si Malik&Malik. Instalare si PIF retele de date, cablare strucutrata, sisteme de telefonie, interfonie, paza si alarmare.

Activeaza in Romania pe piata de telecomunicatii ca unic distribuitor al produselor si aplicatiilor MITEL. Telefoane IP, digitale, centrale telefonice, telemarketing, solutii Call Center.

Realizez retele structurate, montaj, depanare, service date/telefonie, cablare, conectica.

Solutii complete in IT&C, interfoane, retele, cablari structurate, internet providing, statii CaTV, retele si link-uri wireless 802.11x & microunde, trasee de fibra optica.

Montam sisteme electronice de securitate: interfoane si videointerfoane; service interfoane; sisteme de control acces; alarme; supraveghere video; automatizari porti.

In anul 1997, Coril importa, instaleaza, testeaza si certifica echipamente de telecomunicatii, retele de cablare structurata. Furnizori de renume mondial precum Alcatel, Nexans, 3M, Estap, Legrand.

Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de personalizare de carduri de acces. Sisteme video de supraveghere. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie.

Echipamente pt. telecomunicatii. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie.

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie.

Instalare de retele pt. transmisii de voce si date.

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Producator de cablu si sarma. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Servicii si retele de telecomunicatii. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Comercializare accesorii.

Producator de cablu si sarma. Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date.

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie.

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Comercializare de alarme si sisteme de protectie a autoturismului.

Automatizari.

Echipamente pt. transmisii de voce si date. Echipamente pt. telecomunicatii.

Echipamente pt. transmisii de voce si date. Subansamble pt. automobile. Cabluri si cablaje. Reprezentanta comerciala. Conectori/subansamble de conectivitate pt. industria electronica. Retele de calculatoare. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de date.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web