Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul International activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C..

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Organizatie si desfacere comert marchize.

 

Tamplarie din profile PVC armate cu otel.


Recomandari: 47 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Tamplarie Lemn & P.V.C. din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Fabricare din lemn masiv de scari interioare, mic mobilier, accesorii muzicale, banchete-scaune de pian reglabile in inaltime, usi, amenajari interioare.

Accesorii pentru tamplarie din PVC, cu geam termopan: pana distantier (cale), suporti cala, capace gaura surub, capace de drenaj pt. tamplarie PVC.

Productie/transport/montare tamplarie din PVC si aluminiu la cele mai bune preturi. Calitatea produselor noastre vorbeste despre experienta noastra. REHAU Germania G-U Germania.

Producem usi interioare si exterioare din lemn masiv de diferite esente, geamuri termopan din lemn stratificat, usi placate si furniruite, usi CraftMaster, scari interioare, paturi, mese.

Producem la comanda geamuri termopan din lemn, usi interioare din lemn. Totodata firma noastra vinde: garnituri de etansare pt. tamplarie din lemn, canturi PVC, garnituri.

Producator tamplarie PVC cu geam termopan. Profile Rehau, feronerie GU, sticla din import, plase impotriva insectelor, glafuri interioare si exterioare. Executie, transport si montaj incluse in pret.

Tamplarie PVC: ferestre, usi cu model avangardist, sisteme arcada in max. 1 sapt. marca Bauplast. Consiliere de specialitate in showroom-urile noastre. Executie si montaj de inalta calitate.

Va oferim acum ultima inovatie a inginerilor germani in materie de geamuri si usi - tamplaria mixta din PVC masiv imbracat in aluminiu (profil Joseff Meeth). Executam tamplarie din PVC (tricameral).

Ferestre si usi termopan cu tamplarie din PVC si geam termoizolant. Garantie 30 de ani. Geam termopan minim 4-16-4. Transport, montaj si finisarea glafurilor gratuit. Usi termopan, feronerie G-U.

Tamplarie aluminiu - Alumil. Tamplarie PVC-Rehau. Tamplarie lemn stratificat diferite esente, culori conform catalog Sikkens.

Mobilier pentru bucatarii, sufragerii, bai, holuri, mansarde, dormitoare, biroul sau firma dumneavoastra, la comanda dar cu posibilitate de serie mica.

Producator tamplarie PVC cu geam Low-E marca Trocal. Termopane 100% calitate germana. Linie productie Elumatec. Preturi corecte. Feronerie Siegenia import Germania.

Producem: usi de interior si de exterior, ferestre din lemn triplus stratificat cu geam termopan, vitralii autentice si aplicate, case structura din lemn, obloane, tamplarie PVC, profile Rehau, Veka.

Produsele comercializate de catre firma nostra indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate certificate de catre forumurile European Standards, de la materialele de fabricare la tehnologie.

Firma se ocupa cu furnizarea materialelor pentru tamplarii din PVC aluminiu sau PAL. Am adus din Polonia panelul ce are o cota de piata de 90%.

Furnizam atat profile, accesorii si utilaje pentru producatorii de tamplarie din PVC cu geam termopan cat si produse finite, tamplarie si sticla pentru consumatorii finali.

Efectuez mobila din PAL la comanda pentru apartamente, sedii de firma, baruri, hoteluri.

Tamplarie din lemn, usi de interior, exterior, blindate, dulapuri inzidite, parchet, plinta, utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de mana.

Profile din PVC marca Otto Richter.

Infiintata inca din 1996, SUKI este prezent unul din principalii producatori ai pietei de tamplarie PVC din Romania.

Montari termopan si tamplarie PVC.

Tamplarie din lemn, usi de interior, exterior, blindate, dulapuri inzidite, parchet, plinta, utilaje de prelucrare a lemnului, utilaje de mana, zugraveli decorative interior, reconditionat garduri lemn-metal.

Confectii si montaj tamplarie PVC si aluminiu, usi si ferestre, plase contra insectelor, jaluzele, sere sau gradini de iarna, inchideri bancoane si terase, compartimentari interioare, pereti cortina.

Tamplarie PVC, aluminiu. Ansamble si compartimentari din sticla securizata.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Comert cu materiale de constructie.

Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Finisaje pt. constructii civile. Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Caroserii auto.

Montare de usi metalice si grilaje.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Constructie civila. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Comert cu materiale de constructie.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Produse de tamplarie.

Saune si accesorii pt. sauna. Servicii de consultanta in constructii.

Montare de usi metalice si grilaje. Usi anti-incendiu.

Instalatii electrice si retele.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Servicii de consultanta in constructii. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Spalatorie auto. Vulcanizare auto.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Tamplarie din PVC si lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Decoratiuni interioare. Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Furnizor de masini si echipamente de confectionat stampile.

Confectii, profile si armaturi metalice. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din PVC si lemn. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web