Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Ilfov, in domeniul Industrial, sectiunea Laminate & Turnate & Forjate & Sinterizate.

Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Laminate & Turnate & Forjate & Sinterizate din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Echipamente supraveghere video, incendiu, efractie, gaz, sonorizare, date.

Carburi metalice sinterizate, placute indexabile CMS, bare CMS, pastile CMS pt. filiere, bile si discuri CMS, piese sinterizate conf. doc. client. Produse standard pe stoc, livrari prompte.

 

Produce si comercializeaza: robinete industriale din otel carbon, aliat si inox, de uz general, energetice, foraj extractie, speciale, reglare; piese turnate din otel carbon, aliat si inox.

Compania noastra va ofera din stoc sau la comanda produse din inox, aluminiu, cupru si titan de o calitate superioara: table, tevi, bare, sarme, profile, fitinguri, elemente de asamblare, hexagon.

Societatea este furnizoare pentru o gama larga de produse din metal: flanse forjate, flanse plate dupa normele DIN, UNI, BS, ANSI, NF.

Tevi, fitinguri, flanse (intre DN15 si DN2000) din otel carbon, oteluri aliate si inoxidabile, special pt. industria de petrol si gaze, chimie si petrochimie, constructii si instalatii.

Confectii, profile si armaturi metalice. Articole din metal cu prelucrare la rece.

Scule si matrite pt. industrie. Produse sinterizate de metalurgie. Scule, dispozitive si verificatoare.

Furnizare de echipamente pt. productie ciment. Confectii, profile si armaturi metalice. Forja. Repere industriale pt. piese de schimb. Prelucrari mecanice prin aschiere. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Import/export de produse metalurgice. Bare si profile metalice. Laminari de metale. Comercializare produse de metalurgie. Tabla si produse laminate. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Bare si profile metalice. Comercializare en-detail a materialelor plastice. Oferim produse din aluminiu si produse conexe.

Servicii metalurgice. Producator de sarma. Import/export de produse metalurgice. Laminari de metale.

Laminari de metale. Bare si profile metalice. Confectii, profile si armaturi metalice.

Aparatura de laborator si analize. Reactivi si consumabile pt. laborator. Servicii de testari metale - rezistenta la rupere, coroziune. Laborator. Turnatorie metale. Securitatea&sanatatea muncii. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.

Bare si profile metalice.

Tabla rezistenta la coroziune. Betoane si agregate de balastiera. Utilaje pt. materiale de constructii. Transport rutier de autoturisme cu autotren.

Bare si profile metalice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web