Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Ilfov activeaza in domeniul Comert, sectiunea Reprezentante.

Comercializare produse: Stelmmann Technik Germania (componenete si sisteme de energie si de transfer de date), Silverstone Suedia (echipamente ridicat si manipulat materiale), Sematic Italia (usi lift).

www.aros.biz

Reprezentanta comerciala. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Izolatori si materiale izolante. Comert cu materiale de constructie. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare.

www.denbraven.ro

 

Reprezentanta comerciala. Distributie de produse in domeniul electric si electronic.

www.elmark.eu

Reprezentant exclusiv al producatorilor de ciorapi (Fiore, Marilyn, Adrian, Ballerina), de lenjerie (Roza, Eldar, Italian Fashion).

fiore.ro


Recomandari: 46 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Reprezentante din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Lider de piata in domeniul procesarii automate a documentelor, reprezentant pentru Romania al celor mai prestigioase firme din domeniu.

Importator/distribuitor lubrifianti auto si industriali marca Petrol Ofisi.

Consultantul dvs. in nutritie.

Aditivi DEGUSSA - FebMBT Marea Britanie pentru betoane si mortare; materiale auxiliare tehnologiei turnarii betoanelor (intaritor de suprafata, decofrant, antievaporant, latex de acrosaj).

EPRS Romania ofera servicii de incarcare electronica a cartelelor prepay pentru operatorii de telefonie mobila si alti operatori de telefonie prin intermediul telefonului mobil, calculatorului si POS.

Reprezentanta centre de prelucrare si strunguri HURCO, masini de masurat Coord3, masini de rectificat Jones & Shipman, prese de tusat Millutensil, sisteme calibrare m.u si palpatoare MMC Renishaw.

Importa si comercializeza marci renumite de utilaje, echipamente profesionale pentru spalatorii auto si firme de curatenie.

Firma noastra este unicul distribuitor al companiei Chubb Safes din Marea Britanie - membra a Gunebo Group - aduce pe piata romaneasca o importanta marca in domeniul securitatii mecanice - seif.

Desprafuire industriala aer, filtre pentru motoare; compresoare; hidraulice, filtrare uscare aer comprimat, compresoare cu pistoane si surub si vase tampon Alup, compresoare cu palete Mattei.

Instrumente si sisteme pentru monitorizat mediul inconjurator, statii meteo, domenii de aplicare diverse. Importator direct si distribuitor. Acoperire nationala.

Synthesia reprezinta firmele Cabot Plastics, Ciba Speciality, producatori de coloranti mase plastice, Rohm&Haas, Rotec, Sicpa. Toate produsele respecta standardele europene de calitate.

Site pe care se regasesc reduceri, promotii, discounturi si oferte speciale acordate de magazine, hoteluri, agentii de voiaj, agentii de turism, medici, restaurante, baruri.

Creaza, dezvolta si implementeaza solutii hardware si softare profesionale destinate gestionarii si optimizarii fluxurilor de clienti din cadrul institutiilor publice, banci, sanatate.

Importator direct si distribuitor Stabilus GmbH, vindem arcuri cu gaz si amortizoare hidraulice de vibratie, fabricate de firma germana (arcuri cu gaz=echilibroare pe gaz=telescoape de compensare).

Reprezentant, importator si unic distribuitor al firmei Ha-Ra Germania. Toate produsele si solutiile oferite de noi sunt la cel mai inalt standard de calitate german.

Magazin online in care gasesti idei de cadouri pentru persoanele speciale din viata ta sau ingredientele necesare ca sa creezi un moment special: o seara in doi.

Import si comercializare fire pentru tricotaje si tesatorie. Fire acrilice, acril/bumbac, 100% bumbac, fire speciale in compozitie cu viscoza, poliester, poliamide etc.

Agent autorizat al grupului international de firme Deloro Stellite ce se ocupa cu elaborarea aliajelor de durificare prin sudura: stelit, relit.

Reprezentanta pentru Romania a companiei Netzsch - Germania, lider mondial in productia de echipamente de macinare fina si clasificare pentru materiale solide in mediu uscat si umed.

Distributie materiale constructii. Prestari servicii. Distributie produse parafarmaceutice. Distributie bauturi alcoolice import.

Comercializarea de statii monobloc de distributie GPL pentru autoturisme de tip SKID (cu rezervor suprateran), marca Kalvacha. Instalatiile sunt certificate CE.

Reprez.Foss Analytical AB si Foss Analytical AS, prod. aparatura de lab. pt. chimia clasica, ind.dulciurilor, grane, lapte si prod. lactate, zahar, apa si sol, bere, vin, carne, nutreturi si furaje.

Vanzare de camioane, camionete si utilitare auto. Reprezentanta comerciala.

Va ofera o gama variata de produse electronice de o calitate garantata: CD-R, DVD-R, MP3/MP4, reportofoane, amplificatoare, boxe, microfoane, conectica, stative, efecte luminoase.

Reprezentanta comerciala. Oteluri aliate speciale.

Reprezentanta comerciala.

Statie de carburant pt. autovehicule. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Reprezentanta comerciala. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Produse de cosmetica auto: curatare, intretinere.

Compresoare de aer. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Reprezentanta comerciala. Aparatura de laborator si analize. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Productie de vin.

Aparatura de laborator si analize. Reprezentanta comerciala.

Reprezentanta comerciala.

Reprezentanta comerciala. Piese de schimb pt. utilaje de injectie/extrudare.

Reprezentanta comerciala.

Reprezentanta comerciala. Medicamente umane.

Reprezentanta comerciala.

Reprezentanta comerciala. Articole de papetarie.

Reprezentanta comerciala.

Reprezentanta comerciala.

Reprezentanta comerciala. Produse farmaceutice de uz uman. Medicamente umane. Comercializare produse farmaceutice.

Reprezentanta comerciala.

Masini si materie prima pt. industria textila. Masini de cusut - furnizare. Reprezentanta comerciala.

Furnizor de aparatura medicala si echipamente. Reprezentanta comerciala.

Comercializare produse pe suport optic. Reprezentanta comerciala. Echipamente pt. utilarea studiourilor TV. Sisteme profesionale de sunet si joc de lumini. Importator/exportator produse electronice. Importator de aparatura medicala si echipamente.

Reprezentanta comerciala.

Reprezentanta comerciala.

Reprezentanta comerciala.

Reprezentanta comerciala.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web