Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Ilfov activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton.

Import/export de hartie si carton. Furnizor de hartie.

www.augusta-papier.ro

Productie de ambalaje din carton ondulat, achizitie si vinzare de tuburi din carton, transport capacitate 23 mc.

www.totuldincarton.ro

 

Furnizor de hartie. Articole de papetarie. Importator hartie pt. copiatoare.

www.europapier.ro

Furnizor de ambalaje.

www.leipa.ro

Furnizor de ambalaje. Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Benzi pt. legat ambalaje.

www.maillis.ro

Producem o gama larga de pungi din hartie pentru panificatie, patiserie, cosmetica, farmacie, personalizate. Pungi pentru ambalat faina, zahar, malai, s.a.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Furnizor de ambalaje. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini de cusut - furnizare.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

www.petruzalek.ro

Masini, dispozitive, consumabile pentru ambalare: folie stretch Manuli, folie bule; banda metalica; paletizoare; masini cusut saci; masini baxat; dispozitive lipire; capse; sigilii; benzi PP, PE, PET, PVC; capsatoare; transpaleti. Furnizor de ambalaje. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Benzi pt. legat ambalaje. Ambalaje realizate din materiale plastice. Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere. Servicii de ambalare. Masini de imbuteliat in saci. Sigilii pt. activitati de arhivare si vama. Echipamente.

www.romava.ro

Furnizor de ambalaje.

www.huhtamaki.com

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

www.romsac.ro

Furnizor de ambalaje.

www.jokey.com

Infiintata in anul 2005, are ca profil confectionarea de stante plane (matrite) pentru producerea de articole publicitare si ambalaje din hartie, autocolant, carton ondulat.

www.stante-vito.ro


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Ambalaje Hartie & Carton din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Tipografie realizeaza ambalaje de hartie si carton pentru: industria tutunului si tigarete, industrie alimentara, industria cosmetica si parfumerie, industria farmaceutica, materiale publicitare.

Producator de ambalaje din hartie (saci) pentru industria materialelor de constructii, agricultura (seminte, ingrasaminte), industria chimica, industria alimentara (faina, zahar, amidon, cacao, premix).

Materiale publicitare, albume de arta, ambalaje de hartie si carton pentru industria tutunului si a tigaretelor, industrica farmaceutica si cosmetica, industria alimentara.

Producator ambalaje din carton: echipamente si materiale de ambalat.

Producator role hartie Valmir Service ofera role pentru case marcat, ATM/bancomate, role pentru fax, copiator si plotter, hartie matriciala pentru imprimanta. Producem orice tipodimensiune de rola.

Producator de ambalaje din carton si accesorii pentru ambalaje.

Hartie de ambalaj de diferite tipuri, formate si gramaje. Se asigura transport gratuit.

Producem de 13 ani ambalaje din carton 100% reciclabile, transport gratuit in Bucuresti si Dambovita, pt. toate comenzile ce depasesc 250 RON. Discount pt. cantitati mari si plata livrare.

Cel mai mare producator de cutii servetele din tara, cutii medicamente, in general orice fel de ambalaj din carton duplex. Tipar de calitate exceptionala, finisare impecabila.

Reprezentanta Orwak Suedia vindem prese hidraulice pt. balotat deseuri reciclabile, prese industriale, prese de brichetat, mori de macinat, presocontainere si comprimatoare, regranulatoare plastic.

Infiintata in anul 2001. Situata in Bucuresti. Amarari si ancorari. Mobila MobVip. Tratamente ISPM 15.

Producem din carton de cea mai buna calitate si comercializam la preturi negociabile: ambalaje din carton duplex, microondul si co3, imprimate sau caserate. Puneti-ne la incercare!

Produce si comercializeaza o gama variata de adezivi folositi in industria tipografica: aracet pt. legatorie tip DP 25; aracet pt. lipit ambalaje din carton.

Produce, reconditioneaza si recicleaza, la comanda, toate tipurile de paleti, europaleti, paleti atipici, paleti de unica folosinta.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Matrite pt. stantat.

Furnizor de hartie.

Ambalaje si cofraje din lemn. Europaleti din lemn. Tamplarie clasica din lemn.

Furnizor de ambalaje.

Import/export de produse chimice. Productie cauciuc. Furnizor de hartie.

Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Comert en-gros a materialelor plastice. Productie de hartie pt. uz medical, industrial. Productie chibrituri. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Materiale promotionale. Articole de uz casniic.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini pt. imprimari. Furnizor de ambalaje.

Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Servicii de recuperare hartie uzata. Constructii speciale. Robinete industriale, vane, supraplin. Utilaje pt. industria alimentara. Ambalaje realizate din materiale plastice. Constructii cu destinatie sportiva si amenajari pt. sport.

Carton si produse din carton. Furnizor de hartie. Import/export de hartie si carton.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Furnizor de ambalaje. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Tipografie. Furnizor de ambalaje din carton ondulat. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Etichete autocolante. Tiparituri. Flexo-tipografie.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Benzi avertizoare pt. diferite intrebuintari. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli. Furnizor de ambalaje. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli.

Furnizor de hartie.

Utilaje. Utilaje si materiale pt. industria hartiei.

Tipografie. Agentie de publicitate. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse.

Echipament sportiv.

Izolatori hidro, termici si fonici. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructii la cheie.

Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Furnizor de ambalaje.

Ambalaje si cofraje din lemn.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web