Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Ilfov activeaza in domeniul Casa, sectiunea Flori & Gradina & Ecologie.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

 

Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Instalatii si echipamente pt. irigatii. Arhitectura peisagistica. Furnizare tevi.

www.inttech.ro

Utilaje de salubrizare. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.

www.iridexcons.ro

Proiectare peisagistica a spatiului verde; amenajari gradini; decoratii gradini si terase; spatii verzi; livezi; intretinere plante; flori; pomi; design floral; tratamente; pergole.

www.plantfort.ro

Servicii de protectia mediului.

www.stericare.com

Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Flori & Gradina & Ecologie din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Trimite flori oriunde in Romania! www.florarie.ro ! O floare spune mai mult decat 1000 de cuvinte!

Servicii de florarie online prin www.buchete.ro. Trimite flori oriunde in Romania.

Desfacere plante decorative.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Flori si coroane pt. comemorari si funerare.

Importator de plante din Olanda direct de la cultivatori.

Gama foarte larga de plante naturale, plante care pun in valoare orice colt al incaperii si induc o senzatie de liniste si stabilitate, creand o atmosfera placuta.

Servicii de curatenie civila si industriala; intretinere marmura, granit, mozaic si alte tipuri de suprafete; amenajare si intretinere spatii verzi; servicii de dezinsectie si deratizare.

Va oferim servicii de calitate (amenajare, proiectare si intretinere gradini, proiectare si instalare sisteme de irigatie) realizate de o echipa de profesionisti.

Florarie online cu livrare in toata tara, de unde puteti alege o gama deosebita de buchete, aranjamente florale, ikebana si cadouri speciale pentru cei dragi, cu un design deosebit.

Evenimente florale. Va oferim o gama variata de aranjamente florale, buchete si diferite decoratiuni pentru evenimentul dumneavoastra! Buchete mireasa, lumanari cununie.

Atelier de creatie si design floral, specializat in executia de buchete si lumanari pentru nunta, aranjamente florale de exceptie pentru orice ocazie. Bijuterii Swarovski.

Design floral. Aranjamente florale. Servicii decoratiuni florare pentru evenimente corporate, nunti, botezuri, aniversari.

Casa florilor va sta la dispozitie cu o gama diversificate de produse: plante interior, plante exterior, flori taiate, accesorii. Oferim servicii de intretinere plante interior, amenajari gradini.

Arhitectura peisagera. CMD Design Proiect este un birou de proiectare si consultanta in domeniul arhitecturii peisagere. Atelierul nostru de peisagistica ofera servicii complete de proiectare parcuri.

Va propunem diverse solutii profesionale pt. amenajarea gradinii dumneavoastra, de la plantarea gazonului, pana la amenajarea unui iaz artificial sau proiectarea unui sistem de irigatii.

Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.

Servicii de protectia mediului. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Filtre de aer.

Protectia mediului. Sisteme de calitate produse.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Import de aparate de masura si control. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Utilaje pt. industria alimentara.

Agentie imobiliara ful-service. Servicii de protectia mediului.

Protectia mediului. Agentie locala de protectia mediului. Servicii de protectia mediului.

Agentie locala de protectia mediului. Protectia mediului.

Protectia mediului.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini. Hidroizolatii cu cauciuc sintetic. Decoratiuni pt. gradini. Arhitectura peisagistica. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Furtunuri cauciuc si PVC.

Servicii de proiectare pt. constructii.

Protectia mediului.

Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Furtunuri cauciuc si PVC. Furnizor de echipamente pt. combaterea daunatorilor. Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Tubulatura flexibila. Furnizor de unelte si echipamente agricole. Furnizor de unelte si scule cosntructii.

Sisteme de calitate produse. Control calitate si expertiza produse. Constructii-control de calitate. Servicii de protectia mediului. Sisteme de management.

Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.

Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Servicii de epurare si tratare a apei. Ecologie.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Comert cu produse de uz general. Decoratiuni pt. gradini. Echipamente de campare. Decoratiuni. Jucarii pt. prescolari si scolari.

Compresoare de aer.

Protectia mediului. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Servicii de apa si canalizare. Servicii pt. industria petroliera.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Service auto general. Toate marcile de masini.

Plante design interior si de gradina. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Arhitectura peisagistica.

Service pt. echipamente de protectia muncii. Protectia mediului. Producator de echipamente de salvare acvatica. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.

Servicii de protectia mediului. Protectia mediului. Alimentare si canalizare cu apa si utilitati. Ecologie. Servicii de prevenire a poluarii mediului.

Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Furnizor pompe. Echipamente pt. sudura si automatizari. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Import de produse stomatologice. Ambarcatiuni pt. agrement (barci, salupe). Productie si furnizare motorizari pt. nave. Import/export de produse industriale.

Protectia mediului.

Protectia mediului.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web