Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Ilfov, in domeniul Media, sectiunea Agentii & Grupuri & Edituri & Redactii.

Recomandari: 50 companii cu activitate in domeniul Media, sectiunea Agentii & Grupuri & Edituri & Redactii din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Agentie de publicitate autohtona full-service, cu un portofoliu variat de clienti nationali si internationali.

Editor general al Revistei "Drumuri Poduri", agentie de publicitate, organizator simpozioane, intalniri. Producem de la carti de vizita la printuri industriale!

 

Agentie de publicitate, productie publicitara, media.

Consultanta in managementul firmei, pentru accesare de finantari, precum si in domeniul comunicarii. Oferim de asemenea servicii de traducere si consultanta juridica si financiara.

Editarea publicatiilor altPhel si Fair Play de Prahova; publicitate, servicii complete de agentie de publicitate, organizare evenimente.

Organizari de evenimente, spectacole si campanii publicitare.

Carti, edituri, livrare de carti la adresa clientului, comanda carti pe internet acum!

Companie nationala de servicii media, infiintata in iunie 2001. RomNEt a dezvoltat cateva proiecte care s-au impus pe piata: RomNET News, RomNET Data, RomNET PR Agency, RomNET Media Network.

Revista Bilant contine articole economice, date statistice despre Romania, materiale de analiza sectoriala, abordand si alte genuri jurnalistice cum ar fi reportajul si investigatia economica.

Editam Ziarul Anuntul Gratuit; revista Avantage; servicii de publicitate outdoor cu remorci publicitare 2x18 mp.

Magnetique Marketing: trust media online ce detine revistele online www.idieta.ro si www.stiletto.ro, reviste de Beauty, sanatate si fashion.

Primul site din Romania dedicat in totalitate PR-ului, imaginii si comunicarii pentru afaceri si expertizei in aceste domenii. Veti gasi pe site stiri, articole, studii de caz, evenimente.

Publicatie online care are ca scop informarea publicului interesat de domeniul financiar-bancar. Usor de accesat, site-ul iti ofera stirile si informatiile de care ai nevoie.

Editare carti, reviste, ziare etc; editare si administrare site-uri si pagini web; tiparire, finisare; executare fotografii la comanda si prelucrare imagine; arhive foto; PR-publicitate.

Companii full service de media si publicitate.

Agentie de publicitate, editare presa, proprietar de publicatii si reviste de specialitate, site-uri de informatii, creatie grafica, intermedieri, realizare orice tip de material promotional.

Publicatii mass media Anamcara Media Group - Bucharest Business Week - saptamanal-ul oamenilor de afaceri.

Intermediere publicare anunturi de mica si mare publicitate in presa nationala, locala, internationala.

Agentie de publicitate prin care puteti comanda online anunturi si reclame in ziare de mica si mare publicitate: Anuntul Telefonic, Libertatea, Romania Libera, Jurnalul National, Adevarul, Capital.

Furnizori de servicii tipografice complete.

Companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2003. In acest moment suntem lideri pe piata perfectionarii profesionale. Compania organizeza si evenimente.

Companie de lobby, relatii publice si comunicare. Divizia de training deruleaza programe de consultanta si formare profesionala continua cu renumite institutii din Romania.

Campanii, obiecte promotionale, design, outdoor.

Editor al revistei de stiri si informatii din domeniul constructiilor 100%Construct. Tiraj 20000 exemplare/numar si distributie nationala.

Publicitate Online: creare si intretinere site; optimizare SEO garantata si de eficienta maxima; marketing online; grafica computerizata si creare filme (slidesow) pentru prezentare youtube.

Lista firmelor de arhitectura, proiecte case, case de vacanta, case de lemn, anunturi imobiliare, amenajari interioare.

Agentie de presa. Stiri si informatii din Federatia Rusa si CSI. Furnizam fluxuri de stiri si informatii in limbile romana, engleza, franceza, rusa. Oferim spatiu publicitar pe site.

Publicitate si editura. Publicatii.

Publicatie locala giurgiuveana fara apartenenta politica, ziar de informatie, stiri, atitudine, mica/mare publicitate. Publicitate, design site-uri, flyere, promotionale, Giurgiu news, stiri Giurgiu.

Nuntile de Vis nu se intampla pur si simplu...ele se planifica! Fie ca este vorba despre o nunta, botez, aranjamente florale, buchete de mireasa, marturii sau invitatii, apelati cu incredere la noi!

Pi 2 [pi:tu] este o agentie de consultanta din Romania infiintata de un grup de specialisti in comunicare cu o experinta de peste 10 ani in domeniile Relatii Publice, branding si jurnalism.

Agentie de publicitate ce desfasoara activitate in Bucuresti si in Braila.

Publicatii mass-media.

Televiziune.

Publicatii mass-media.

Agentie de presa.

Agentie de presa.

Publicatii mass-media.

Agentie de presa.

Agentie de presa.

Agentie de presa.

Agentie de presa.

Agentie de presa.

Agentie de presa.

Agentie de presa.

Agentie de presa.

Televiziune.

Televiziune.

Televiziune.

Televiziune.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web