Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Iasi activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Contoare & Conducte & Furtunuri & Pompe & Robineti.

Tablouri si panouri electrice.

www.ack.ro

Instalatii si echipamente.

 

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Contoare si echipamente de masura. Contoare pt. apa; apometre diferite debite.

www.contorgroup.ro

Constructie civila. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii edilitare si anexe. Instalatii si echipamente.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Cabluri pt. transmisii de voce si date.

www.etm.ro

Contoare si echipamente de masura. Tehnica de calcul.

www.elsaco.com

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii si echipamente.

Instalatii si echipamente. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

www.rotherm.ro

Instalatii si echipamente.


Recomandari: 24 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Contoare & Conducte & Furtunuri & Pompe & Robineti din judetele invecinate ( Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani ).

Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari.

Constructie civila. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii si echipamente. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Monumente si cruci funerare. Constructii.

Instalatii si echipamente. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii din lemn. Comert cu materiale de constructie.

Reparatii si intretinere motoare. Reparatii echipamente si utilaje industriale. Service auto general. Toate marcile de masini. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Cutii de viteze si subansamble.

Solutii contorizare. Bilanturi energetice. Automatizari. Instalatii & energii neconventionale. Software. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Calculatoare. Software si solutii informatice personalizate. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Echipamente si instalatii de producere a energiei.

Contoare pt. energie electrica si termica. Calculatoare.

Contoare si echipamente de masura. Contoare pt. energie electrica si termica.

Constructie civila. Instalatii si echipamente. Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaj tehnologic. Constructii din lemn. Servicii de restaurare de monumente istorice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Scule de mana. Compresoare de aer. Furnizor pompe. Scule electrice.

Furnizare tevi. Furtunuri cauciuc si PVC.

Furnizor pompe. Piese de schimb diverse. Utilaje si masini pt. deformari plastice.

Pardoseli si materiale sintetice pt. constructii. Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Producator de materiale de constructii. Furtunuri cauciuc si PVC.

Robinete, garnituri, supape. Robinete industriale, vane, supraplin. Armaturi industriale. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii pt. constructii.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii si echipamente. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Instalatii si echipamente.

Furnizor pompe.

Constructii-montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Furnizor pompe. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Mobilier pe structura metalica.

Furnizor pompe. Fonta si produse turnate din fonta. Mobilier pe structura metalica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web