Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Ialomita activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Calatori Intern.

Furnizare de materiale de constructii. Placi de teracota pt. sobe. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Transport rutier intern. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Tigla de constructie.

Transport rutier intern de marfa.

 

Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Calatori Intern din judetele invecinate ( Calarasi, Ilfov, Bucuresti, Braila ).

Transport intern si international de persoane. Curse regulate.

Inchirieri masini Romania rent a car, transfer aeroport, inchirieri masini cu sau fara sofer.

Organizatie sindicala de tip federativ din transportul public local.

Executam lucrari de hidroizolatie pentru orice suprafata de beton, zidarie de caramida si piatra oferindu-va o garantie contractuala.

Efectuam transport turistic de persoane intern si extern, prin inchirierea de microbuze moderne cu sofer (Mercedes, Iveco, Ford de 8-19 locuri).

Firma de inchirieri masini la preturi avantajoase. Pentru mai multe informatii legate de avantajele noastre vizitati-ne.

Efectueaza transport ocazional de persoane in trafic intern si international cu microbuze Mercedes Vito (8+1 locuri). Transport Austria, Olanda, Germania, Italia, Spania.

Transport persoane prin servicii regulate, regulate speciale, ocazionale, inchirieri microbuze, transport angajati, excursii scolare, consultanta gratuita.

Va oferim spre inchiriere si transfer o gama larga de autoturisme si microbuze noi, la preturi fara concurenta. Rent-a-car pe gustul tuturor.

Firma de transport persoane, inchirieri de masini, rent a car, intermedieri de serviciu de transport cu microbuze si autocare.

Transport persoane si managementul parcurilor auto.

Taxi Pelicanul. Parc auto 150 autoturisme, incepand de la Logan la masini de lux.

De la un simplu transfer aeroport/serviciu Meet&Greet la un plan complex de transport pe termen lung pentru companii, serviciul EASTAR indeplineste pe deplin orice cerere la cea mai buna calitate.

Servicii de inchiriere autoturisme cu sofer, inchiriere soferi personali, organizare transferuri de/la aeroport, transport personal. Inchiriere limuzine Mercedes E Klass, S Klass, Vito, Viano cu sofer.

Rent a car in Bucuresti. Punem la dispozitia clientilor o gama variata de masini noi spre inchiriere. Serviciile prestate: inchirieri masini, consiliere auto si transfer auto Bucuresti.

Societatea comerciala ofera servicii complete de inchirieri microbuze pentru transport persoane intern si international pentru diferite ocazii.

Transport rutier de persoane si marfa, 3,5to. Transport intern si international. Transport salariati Bucuresti. Transport copii Bucuresti. Excursii scolare de 1-2 zile. Transfer aeroport cu autoturism.

Companie service auto-autorizat R.A.R. pentru toate tipurile auto. Servicii: tinichigerie, mecanica, vopsitorie, spalatorie, tractari, statie ITP, reparatii electrice alternatoare.

Societate de transport persoane, lucram in baza unor contracte cu societati comerciale din Bucuresti care ne-au solicitat asigurarea transportului personalului angajat.

Societate de transport persoane. Lcram in baza unor contracte cu societati comerciale din Bucuresti care ne-au solicitat asigurarea transportului personalului angajat.

Transport rutier intern de calatori.

Transport de calatori in regim international. Transport rutier intern de calatori.

Transport de calatori in regim international. Transport rutier intern de calatori.

Transport rutier intern de calatori.

Servicii de transport local.

Transport rutier intern.

Transport rutier intern de calatori. Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de calatori.

Transport rutier intern de calatori. Spalatorie auto.

Transport rutier intern. Transport rutier international. Expeditii de marfa internationale. Transport de marfa in regim international. Transport de materiale de constructii. Transport rutier intern si international.

Transport rutier intern. Confectii, profile si armaturi metalice. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Transport de marfa. Servicii de transport local.

Servicii de transport local. Servicii portuare fluviale.

Efectuam transporturi pentru: motociclete, atv-uri, autoturisme, autoutilitare, furgonete, camioane, cap-tractor, tiruri, autocare, trailere, barci si utilaje grele.

Unitate de transport calatori, posesoarea autogarii Atlas Braila, comercializam produse petroliere si derivate ale acestora (GPL), executam ITP pentru toate categoriile de autovehicule.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web