Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Ialomita activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Tehnica Calcul & Retele.

Accesorii pt. calculatoare. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.


Recomandari: 49 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Tehnica Calcul & Retele din judetele invecinate ( Calarasi, Ilfov, Bucuresti, Braila ).

Global Learning: servicii de training in net, Prog, Project Management, Securitate IT, Cons ISO 9001; Training si consultanta ISO 9002; Academie Cisco; Centru de Training Microsoft.

Partener oficial Intel si Microsoft, integreaza sisteme de calcul Intel OEM, cu preturi incepand de la 350 EURO. Performante deosebite, fiabilitate si disponibilitate.

 

IT - sisteme de calcul, echipamente periferice, retele structurate, administrare de sistem, consultanta.

vocalNET este o firma din industria IT romaneasca care isi propune sa ofere clientilor sai servicii complete de securitate in domeniul IT, precum si servicii profesionale de web design si programming.

Comert si servicii de tehnica de calcul (computere, periferice, consumabile), birotica (copiatoare, fax-uri, telefonie) si software. Vanzari, service, upgrade-uri, instalari de retele date-voce.

Echipa StartBit isi propune sa fie ceea ce dumneavoastra va doriti: un partener de afaceri care pune la dispozitie o extinsa gama de servicii IT.

Tablet PC, laptop, micro PC, mini PC, cube PC, LCD PC, car PC, portable media player.

Vanzari calculatoare, componente, periferice, software si accesorii PC. Service PC. Retelistica. Solutii informatice de calitate la preturi foarte bune. Oferim facilitati pentru clientii fideli.

Furnizor specializat de servicii si solutii IT: administrarea retelelor de calculatoare, securitatea si protectia datelor si consultanta IT de specialitate.

New Style Data va ofera servicii de service si consultanta IT, precum si web design, web hosting. Serviciile noastre sunt disponibile si asigurate permanent de catre un personal calificat.

Companie IT, productie si distributie sisteme de calcul, periferice, birotica, consumabile.

Vanzari in rate calculatoare si periferice, componente, service, reparatii, retele, upgrade, reumpleri cartuse.

Retele calculatoare si comunicatii, data, service echipament de calcul.

Magazinul tau de retelistica si componente IT pentru care am dezvoltat o gama larga de produse.

Oferim o gama completa de servicii software, de la consultanta IT, analiza si design pana la dezvoltarea si implementarea de solutii integrate.

Societate prezenta pe piata romaneasca din anul 2001 importa si distribuie o gama larga de produse: cabluri de telefonie, cabluri electrice, UTP, FTP, cabluri coaxiale,cabluri audio - video.

Servicii tehnca de calcul: reparatii calculatoare si imprimante, retele de calculatoare, reumpleri cartuse cu cerneala si toner, consultanta tehnica si economica. Vanzari de calculatoare, imprimante.

Oferim servicii gratuite de consultanta, brokeraj, intermediere contracte cu operatorii din telecomunicatii pt. persoane juritice. Suport pentru optimizarea costurilor generate din comunicatii.

Companie software privata cu un bogat portofoliu de solutii software de network management, sales management, technical support, precum si aplicatii personalizate.

Administrare retele, service PC, sisteme supraveghere video, web-design, consultanta IT.

Oferim clientilor o suita extinsa de solutii IT: servicii informatice de business, ERP, dezvoltare software.

Service si vanzare calculatoare si imprimante. Proiectare, executie si service retele de calculatoare, sisteme de alarma, de supraveghere video, control acces, pontaj. One company, all IT solutions.

Comercializare stingatoare automate incendiu pt. protectia datelor si echipamentelor. Servicii IT (servere, statii de lucru, retelistica). Implementare servicii date, VPN, VoIP. Echipamente IT.

Producator de accesorii de prindere pt. cabluri. Cabluri si materiale izolante. Retele de calculatoare. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Instalare si intretinere de centrale telefonice. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Imprimante. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si.

Tehnica de calcul.

Consultanta pt. management. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Retele de calculatoare. Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comert cu calculatoare. Comercializare produse de papetarie. Imprimante.

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Retele de calculatoare. Software. Service, depanare, reparatii calculatoare. Imprimante. Accesorii pt. calculatoare. Instalare de retele pt. transmisii de voce si date. Tehnica de calcul.

Servicii de transmisii de date radio. Radiocomunicatii - depanare si proiectare retele. Servicii de internet. Retele de calculatoare. Telefonie prin calculator. Reprezentanta comerciala.

Tehnica de calcul.

Software. Retele de calculatoare.

Calculatoare. Tehnica de calcul.

Software. Furnizare produse alimentare. Software si solutii informatice personalizate. Retele de calculatoare. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Software. Service, depanare, reparatii calculatoare. Comert cu calculatoare. Producator de componente pt. calculatoare.

Tehnica de calcul.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Tehnica de calcul.

Retele de calculatoare. Accesorii pt. calculatoare.

Software.

Retele de calculatoare.

Componente hardware pt. calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Cartele magnetice de acces, pontaj, identificare. Tehnica de calcul. Calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Furnizor de etichete textile personalizate.

Tehnica de calcul. Servicii si retele de telecomunicatii.

Tehnica de calcul. Birotica.

Comert cu calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Imprimante. Laptop-uri, componente. Software. Sisteme video de supraveghere. Aparatura fotografica pt. profesionisti si amatori.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Software. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Componente hardware pt. calculatoare. Tehnica de calcul.

Tehnica de calcul. Calculatoare.

Comert cu calculatoare. Tehnica de calcul.

Service, depanare, reparatii calculatoare. Tehnica de calcul.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web