Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Ialomita, in domeniul Sticla, sectiunea Geam & Oglinzi.

Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Sticla, sectiunea Geam & Oglinzi din judetele invecinate ( Calarasi, Ilfov, Bucuresti, Braila ).

Producator a peste 200 modele oglinzi pt. orice tip de incapere. Producator de corpuri de iluminat tip rustic ideale ptr cabane, vile, restaurante, crame, terase.

Prelucrare oglinzi si sticla, import cazi baie hidromasaj, import usi cu vitralii, import aerisiri decorative, producator mese sticla, importator oglinzi China, importator articole sanitare.

 

Confectionarea geamurilor termoizolante si a constructiilor din aluminiu, pereti cortina.

Producem sticla decorativa realizata manual, destinata usilor, ferstrelor sau peretilor despartitori ai locuintei.

Mobilier din sticla.

Companie privata avand ca obiectiv principal de activitate furnizarea de solutii complete si consultanta in materie de sticla.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Confectii si profile din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Tamplarie din lemn si aluminiu.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Furnizor de materiale pt. grafica. Inramari de tablouri. Casa de amanet. Sala de jocuri electronice.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Geamuri - furnizare si servicii. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Instalatii de incalzire si climatizare. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Geamuri - furnizare si servicii. Tamplarie din PVC si lemn.

Oglinzi. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Servicii de protectia mediului.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Geamuri securizate pt. constructii. Geamuri - furnizare si servicii. Usi/porti/sisteme de inchidere. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizor de parbrize, lunete, geam lateral, trape auto. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Geamuri - furnizare si servicii. Geam securizat. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Importator de produse din sticla si oglinzi. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Reprezentanta comerciala. Chimie. Geamuri - furnizare si servicii. Optica. Protectia mediului. Furnizare de dotari si aparatura pt. laborator. Productie a articolelor din sticla.

Oglinzi.

Confectii, profile si armaturi metalice. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Geam securizat. Folii geamuri pt. protectie ultraviolete, antiefractie.

Geamuri - furnizare si servicii. Oglinzi.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Geamuri - furnizare si servicii. Confectii si profile din aluminiu. Geamuri securizate pt. constructii.

Productie mobila. Mobilier tapitat. Mobilier personalizat. Geamuri - furnizare si servicii. Parchet si scandura pt. constructie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din aluminiu.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web