Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Ialomita activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Produse & Exploatare & Industrializare.

Exploatare forestiera.

Prelucrare lemn. Mobila. Tamplarie clasica din lemn.

www.neticom.ro

 

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.


Recomandari: 47 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Produse & Exploatare & Industrializare din judetele invecinate ( Calarasi, Ilfov, Bucuresti, Braila ).

Activitate de import-export.

Productie cherestea, semifabricate salcam; transport produse petroliere, autocisterna 32000 litri, contor si pompa de descarcare; vinzare produse petroliere; pescuit sportiv.

Specializata in prelucrarea lemnului produce si vinde articole pentru gradina, parcuri, terase, case de vacanta, dupa proiectul nostru sau al clientului.

Firma noastra desfasoara activitate de modelarie, exectand modele pentru piese turnate de orice dimensiune si complexitate. Va invitam sa vizitati site-ul nostru.

Export cherestea de rasinoase si fag.

Reprezentam in Romania renumite firme europene producatoare de instalatii, utilaje, masini, scule si accesorii pentru industria prelucrarii lemnului si a mobilei. Asiguram consultanta si service.

The wood company, europalet, europallet, europallets, palet, paleti, europaleti, folositi, used, paleti folositi, europaleti folositi, paleti second second hand, europaleti secondhand, used pallet.

Productie casete lemn pentru export.

Export de produse de lemn, in special cherestea de fag/rasinoase in conditii de calitate stabilite de client. Import-export diverse.

Cumparam cherestea de rasinoase pentru export, in conditii contractuale, dusa in Portul Constanta.

Productie furnir tehnic Plop ea., exploatare forestiera, silvicultura, transport rutier de marfuri, transport naval de marfuri, prestari servicii in agricultura.

Firma produce si comercializeaza la preturi competitive o gama foarte larga din produse de brad - cherestea rasinoase, destinata constructiilor.

Cherestea rasinoase uscata sau verde, constructii.

Comercializare de mobila. Comercializare de mobila si lemn. Scaune din lemn.

Oferim mobilier de lux, de la branduri de prestigiu. Mobilierul pentru terase are structura metalica din otel, aluminiu si sticla ceramica. Va asteptam pe site pentru detalii.

Produse din lemn.

Producator. Cherestea. Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Produse din lemn. Europaleti din lemn. Ambalaje si cofraje din lemn.

Exportator de lemn.

Exploatare si industrializarea lemnului. Asociatie patronala.

Tamplarie clasica din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Productie mobila.

Parchet si scandura pt. constructie. Masini si echipamente pt. slefuit lemn. Aranjamente si amenajari interioare.

Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii. Cherestea. Comercializare de produse din industria metalurgica. Organe de asamblare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Comercializare de mobila si lemn. Producator de jucarii din lemn.

Parchet si scandura pt. constructie. Placi aglomerate din deseuri lemn. Produse din lemn stratificat. Import de usi pt. locuinte.

Exportator de lemn. Comert exterior. Import-export. Transport maritim de marfa containerizat sau vrac. Exploatare si industrializarea lemnului. Transporturi si expediti interne si internationale.

Furnizare de materiale de constructii.

Productie lemn.

Importator de faianta si gresie. Europaleti din lemn.

Productie lemn. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare.

Utilaj pt. exploatatii forestiere. Exploatare si industrializarea lemnului. Masini de cusut - furnizare.

Productie lemn.

Utilaje si echipamente pt. fabricare de mobila. Senco. Instalatii pt. uscare cherestea. Scule de mana pt. prelucrare lemn. Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Scule si accesorii. Constructii de utilaje pt. industria lemnului. Unelte si scule gospodaresti.

Utilaj pt. prelucrarea lemnului. Instalatii pt. uscare cherestea.

Placi aglomerate din deseuri lemn.

Placi aglomerate din deseuri lemn.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Placi aglomerate din deseuri lemn. Accesorii din plastic pt. mobila.

Scule de mana pt. prelucrare lemn. Prelucrare lemn. Scule pt. prelucrari prin aschiere.

Producator mobilier si tamplarie din lemn masiv. Exploatare si industrializarea lemnului. Prelucrare lemn. Produse din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Parchet si scandura pt. constructie. Cherestea. Tamplarie clasica din lemn. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

Importator de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Tamplarie clasica din lemn. Tamplarie clasica din lemn.

Reabilitari drumuri. Pietruire drumuri. Transporturi specizalizate agabaritice. Certificata ISO 9001:2008; 14001:2005; OHSAS 18001:2008. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern de marfa. Transport specializat si agabaritic. Comert cu materiale de constructie. Pietris si nisip pt. constructii. Produse din piatra de rau pt.

Importator de materiale de constructii. Distributie de produse diverse. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Accesorii pt. faianta si gresie. Finisaje pt.

Placaj din lemn. Placi aglomerate din deseuri lemn. Furnir pt. industria mobilei.

Comercializare de mobila si lemn.

Prelucrare lemn.

Cherestea. Exportator de lemn.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Import/export de centrale termice. Instalatii pt. uscare cherestea.

Depozit cherestea. Comert cu materiale de constructie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web