Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata.

Comercializeaza dedurizatoare, sisteme de filtrare, statii de filtrare, purificare, filtre de apa, statii de dedurizare, sterilizatoare cu UV, sterilizare, dozatoare apa.

www.aldoshop.ro

Distribuitor exclusiv de bauturi. Comercializare en-gros produse alimentare. Comert en-gros.

 

Comert cu produse de uz general. Achizitii de stocuri si marfa.

Comercializeaza statii de epurare, filtre de apa, dedurizatoare, lampi UV, sisteme de denitrificare, instrumente pentru masura si analiza, filtre si cartuse.

www.somra.ro


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Comert Ridicata din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Distributie en-gross catre principalii distribuitori locali din judetele Timis, Hunedoara, Arad si Caras Severin.

Comert en-gros tevi laminate si sudate cu diametru intre 21.3 mm si 1219 mm, toata gama. Import flanse plate si cu gat pana la DN1200, coturi trase, reductii, teuri, capace. Cele mai mici preturi.

Reprezentanta Carbochim pentru zona de vest, vindem la preturi de producator: pietre abrazive, discuri de taiat si debitat, abrazivi pe suport, smirghel. Comenzile mari genereaza reduceri!

Comercializarea de cartele telefonice, aparate de reincarcare cartele telefonice, servicii conexe.

Servicii complete in domeniul instalatiilor de racire pentru industria alimentara in general si in special pentru industria berii, vinului, sucurilor si a produselor lactate.

Companie dinamica care activeaza pe piata de produse agricole, morarit si panificatie, fier vechi, ingrasaminte chimice.

Fa-ti cumparaturile de acasa sau de la birou! Cumparaturideacasa.ro va ofera un seviciu specializat de aprovizionare cu produse alimentare si nealimentare la domiciliu sau birou.

Comercializam o gama larga de echipamente de ridicat si manipulat sarcini necesare in constructii si industrie, sisteme de ancorare a bunurilor pe timpul transportului, chingi, sufe, gase.

Unitate protejata ce va poate oferi urmatoarele produse: echipamente de protectie productie proprie; ambalaje carton productie proprie; papetarie si birotica seturi proprii.

Distibutie produse alimentare in judetul Gorj din anul 1993, 1200 de clienti activi, 750 produse in portofoliu, colaborare cu furnizori consacrati: Coca Cola HBC, Romaqua Group SA, Bunge Romania.

Comercializare si distributie corpuri de iluminat industrial, casnic, stradal, ambiental si aparataj electric.

Importator produse de uz casnic, imbracaminte, decoratiuni.

Importator-distribuitor a produselor de unica folosinta marca IMB Italia. Pahare plastic cc200, cc166, cc80, farfurii adanci si plate si desert, tacamuri.

Comert en-gros.

Productie de produse alimentare. Achizitii de stocuri si marfa. Produse alimentare preambalate. Produse alimentare preambalate. Comercializare en-gros produse alimentare.

Comert en-detail. Comert cu produse de uz general. Cooperatie. Achizitii de stocuri si marfa. Comercializare combustibili. Comerciant de produse textile si incaltaminte.

Organe de asamblare. Scule si accesorii. Comert cu materiale de constructie. Scule de mana profesionale. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Comert en-detail. Comert en-gros.

Comercializare en-gros produse alimentare. Distribuitor de cafea. Comercializare en-gros tigarete.

Achizitii de stocuri si marfa. Transport rutier international. Transportator international de marfa.

Comercializare en-gros produse alimentare. Comert cu ridicata carnuri. Comert en-gros.

Comert en-gros.

Contine informatii despre articolele produse, date de contact si produsele pe care le comercializeaza. Dupex este un producator de tobogane si echipamente de joaca.

Magazin online care ofera spre comercializare biciclete, carucioare copii, combine frigorifice, corpuri de iluminat si alte produse electronice.

Companie romaneasca, formata dintr-o echipa de profesionisti, care proiecteaza, produce, pune in functiune si asigura mentenanta pentru incineratoare deseuri.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web