Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Incalzire Sisteme.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

www.unver.ro

Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii de incalzire locuinte.

 

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aranjamente si amenajari interioare.


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Incalzire Sisteme din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Executam instalatii de incalzire, ventilatie, amenajari interioare, exterioare, piscine. Executam instalatii de automatizare pentru cladiri inteligente (Sistem E.I.B.-Siemens). Distrib. Bosch, Stihl.

Prestator servicii sisteme de incalzire, autorizat ISCIR pentru montare-instalare, punere in functiune, service si autorizarea functionarii centralelor termice.

Comercializeaza centrale termice electrice, sisteme complete pentru incalzirea in pardoseala, pompe de circulatie.

Importator materiale instalatii termice si sanitare, cu accent pe radiatoarele Kermi TX2-Germania, sistemul multistrat Uponor, materiale incalziri in pardoseala, fitinguri cupru IBP, portprosoape Concept.

Executa lucrari de instalatii termice civile si industriale, instalatii sanitare, instalatii apa canal si instalatii gaze naturale.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Echipamente electrice de incalzire centrala.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Echipamente frigorifice. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Utilaje frigorifice.

Produse tehnico-sanitare. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii de incalzire locuinte. Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii de incalzire pe baza de gaz metan.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Radiatoare si convectoare. Furnizor pompe. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Importator de articole si instalatii sanitare.

Echipamente electrice de incalzire centrala.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii de incalzire locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Rezistente electrice. Instalatii de incalzire electrice. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Producator de componente electrotehnice. Saune si accesorii pt. sauna.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire electrice. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Editura.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Case de bani. Safe-uri. Sisteme de incalzire prin pardoseala pe baza de curent electric.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Piese de schimb pt. utilaje agricole. Comercializare de masini si utilaje agricole.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Cazane si recipieni din metal. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Echipamente electrice de incalzire centrala. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Dealer autorizat Grup Dacia - Renault.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Import/export de centrale termice. Reprezentanta comerciala. Cazane si recipieni din metal.

Suntem prezenti pe piata constructiilor de 15 ani. In tot acesti ani, am desfasurat diverse activitati: distributie gips-carton, distributie vata bazaltica, magazin tehnico-sanitar, depozit materiale de constructii, executie si montaj sisteme de invelitori din tigla metalica, tigla ceramica, sindrila bituminoasa, executie structuri de rezistenta din lemn pentru mansarde, executie sarpante din lemn, proiectare si executie sisteme de degivrare pt. jgheaburi si burlane, proiectare si executie sisteme degivrare terase exterioare.

Comercializam materiale de constructii si amenajari cu o experienta de 15 ani.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web