Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele.

Comert en-detail. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare en-detail de produse chimice.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

 

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare articole de menaj. Comert en-gros si en-detail.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Importator-distribuitor de vopsele: Tikkurila-Finlanda si JUB-Slovenia. Scule de zugravit ANZA-Suedia. Lacuri, vopsele, tencuieli decorative. Uleiuri-waxx-uri pentru lemn, chit de lemn.

www.tmcolor.ro

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Producator de rasini fenol-formaldehidice pentru turnatorii si elemente presate tip Novolac, Novodur pentru placaj,Tego, izolatii vata minerala, PFL, vopsele lavabile, adezivi tip aracet.

Distribuitor national Kober Profesional, pentru constructori. Producator nuantari computerizate Kober. Tencuieli: decorative.

Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Productie de adezivi si derivate ale acestora.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de materiale de constructii.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Furnizor de ambalaje.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Mobilier de bucatarie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Robinete, garnituri, supape. Echipamente de vopsire.

Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Comert cu materiale de constructie. Consultanta pt. management. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Scule de mana profesionale.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa. Prelucrari mecanice prin aschiere. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Pasta de var. Producator de usi pt. locuinte.

Import vopsele de categorie premium: Tikkurila-Finlanda si JUB-Slovenia. Grunduri si vopsele anticorozive, lacuri, baituri, vopsele acrilice pentru industria lemnului, tencuieli decorative.

Vopsele Tikkurila-Finlanda, Vopsele JUB-Slovenia. Magazin de vopsele: tencuieli decorative, sisteme de protectii anticorozive, grunduri cu uscare rapida, finisaje pentru lemn, uleiuri, chit de lemn.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web