Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele.

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Parchet si scandura pt. constructie.


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Vanzare gaze tehnice, comercializare en-gros si en-detail de lacuri si vopsele, intermedieri, consultanta.

Producerea de lacuri, vopsele, produse de intretinere.

 

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Comercializare en-detail de produse chimice. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Mobilier de dimensiuni reduse.

Productie de vin. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de mobila. Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier de bucatarie.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Cherestea. Transport de marfa specializat. Exploatare si industrializarea lemnului. Prelucrare lemn. Transport de lemn. Transportator de produse chimice lichide. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Producator de biocombustibili din plante. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Erbicide, insecticide, substante pt. combaterea daunatorilor. Servicii de protectia plantelor. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Comert en-gros si en-detail. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Materie prima pt. industria materialelor plastice.

Producator incaltaminte. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz, antigel, consumabile.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Magazin metalo-chimice. Comercializare en-detail a materialelor plastice.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Prestari de servicii. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Confectii si profile din aluminiu. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern si international de marfa.

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Producator de var lavabil. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Produse chimice de uz industrial.

Decoratiuni interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de faianta si gresie.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Comert cu materiale de constructie.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Produse chimice de uz industrial. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Fatade si finisaje in constructii.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz, antigel, consumabile. Produse sodice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web