Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Giurgiu, in domeniul Constructii, sectiunea Incalzire Sisteme.

Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Incalzire Sisteme din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Calarasi, Teleorman ).

Executam lucrari de instalatii electrice pentru constructii civile si industriale si distribuie sisteme electrice Nexans-Norvegia de incalzire in pardoseala.

Reprezentanta companiei "Christine Prantl" in Romania. Principal domeniu de activitate este distributia si instalarea sistemului de incalzire prin plinta de tip Best Boa.

 

Oferim servicii de transport marfa pe tot cuprinsul tarii cu Mitshubishi Canter-2006: - izoterma dotata cu termoking - masa totala 7.5to - masa utila 3.250 kg.

Societate privata specializata in instalatii de climatizare, ventilatie si incalzire. Proiectare, montaj, comercializare echipamente pentru sisteme termice, climatizare si ventilatie.

Productie si montaj sisteme de tubulatura rectangulara si circulara din tabla zincata, inox, aluminiu, pt. ventilatie, climatizare, aer conditionat, cosuri de fum, izolatii termice si antifonice.

Societate autorizata Distrigaz executa instalatii de gaze naturale, instalatii de incalzire centrala, instalatii sanitare, montaj de aragaze si obiecte sanitare, contoare pasante pt. instalatii de gaz.

Instalatii gaze naturale - proiectare si executie - autorizat ANRE. Executie instalatii termice autorizat ISCIR. Echipa cu experienta, solicitudinea si profesionalism.

Filiala in Romania a companiei Herz Armaturen Ges.m.b.H Austria, comercializeaza o gama completa de robinete si armaturi pt. instalatii de incalzire si fitinguri. Garantie 5 ani pt. toate produsele.

Sisteme pentru purificarea aerului si eliminarea fumului de tigara, sisteme ecologice de racire industriala, cabine pentru fumat, perdele de aer, dezumidificatoare, ventilatie in bucatarii.

Gaze naturale: proiectare, executie: separare (pentru instalatii gaze apartamente); renominalizarea consumatorilor; instalatii interioare; bransamente.

Experienta vasta in domeniul instalatiilor hidraulice, pneumatice, termice, sanitare si ungere pt. utilaje complexe. Oferim servicii de calitate.

Importul si distributia echipamentelor de incalzire, climatizare si ventilatie. Marcile comercializate: De DIETRICH, Atlantic Guillot, Wesper, McQuay, Carrier, Swegon, SBM, LG, Grundfos si SFA.

Societate importatoare/distribuitoare de produse pt. incalzirea in pardoseala: distribuitoare, banda perimetrala, fluidizant de sapa, antialga, kit amestec, cleme prindere.

Furnizor pompe. Boilere pt. incalzire apa.

Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Instalatii de climatizare prin pardoseala. Sisteme de captare si transformare a energiei solare.

Instalatii de incalzire electrice. Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer cond.

Medicina si medicatie naturista.

Aparatura de laborator si analize. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Instalatii de incalzire locuinte.

Comercializare accesorii si aparate electrice.

Instalatii de incalzire si climatizare. Boilere pt. incalzire apa. Cazane si recipieni din metal. Robinete, garnituri, supape. Furnizor pompe. Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Radiatoare si convectoare. Arzatoare pentru echipamente.

Servicii de furnizare a energiei electrice. Echipamente si aparatura electrica. Servicii de conservare a energiei electrice. Consultanta in domeniul energetic.

Instalatii de incalzire locuinte.

Protectia mediului. Usi anti-incendiu. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

Instalatii de incalzire locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii de incalzire locuinte.

Instalatii de incalzire locuinte.

Instalatii de incalzire locuinte. Realizare piscine.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Echipamente frigorifice. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii de incalzire si climatizare. Import/export de centrale termice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Combustibili solizi.

Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Instalatii de incalzire locuinte. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Sisteme informationale.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Boilere pt. incalzire apa. Cazane si recipieni din metal.

Ofera sisteme de incalzire in pardoseala si sisteme de degivrare pentru confortul casei dumneavoastra.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web