Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Giurgiu, in domeniul Comunicatii, sectiunea Televiziune & Distributie & Cablu.

Recomandari: 18 companii cu activitate in domeniul Comunicatii, sectiunea Televiziune & Distributie & Cablu din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Calarasi, Teleorman ).

Lansam primul post TV de teleshopping si astfel un potential distribuitor al dvs. Produceti sau importati electrocasnice, imbracaminte, bijuterii, cosmetice, jucarii? Deveniti partenerul nostru!

Proaspata prezenta in peisajul contemporan al mass media, aduce in prim plan un alt mod, neconventional si modern, de a transmite mesajul publicitar.

 

Instalare, punere in functiune, service garantie si post garantie, sisteme receptie satelit si tereste, interfoane/videointerfoane, sisteme antiefractie si incendiu, sisteme TVCI, CATV, fibra optica.

Producator de amplificatoare tv cablu, convertoare UHF-VHF, instalatii de receptie TV, amplificatoare de antena.

Televiziune digitala.

Televiziune digitala.

Comercializare produse pe suport optic. Reprezentanta comerciala. Echipamente pt. utilarea studiourilor TV. Sisteme profesionale de sunet si joc de lumini. Importator/exportator produse electronice. Importator de aparatura medicala si echipamente.

Materiale de conectica pt. televiziune. Echipamente pt. utilarea studiourilor TV.

Furnizor de antene parabolice pt. receptionare semnal TV. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de receptie prin satelit. Echipamente electronice pt. televiziunea prin cablu. Producator si distribuitor de antene de casa.

Televiziune digitala.

Servicii de furnizare semnal TV prin cablu. Echipamente electronice pt. televiziunea prin cablu. Televiziune cu circuit inchis.

Televiziune digitala.

Echipamente pt. utilarea studiourilor TV. Panouri electronice, tridimensionale si de mari dimensiuni Televiziune cu circuit inchis. Importator/exportator produse electronice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere.

Servicii si retele de telecomunicatii. Internet service provider. Servicii de furnizare semnal internet. Servicii de furnizare semnal TV prin cablu.

Servicii de furnizare semnal TV prin cablu. Servicii de internet. Servicii si retele de telecomunicatii. Televiziune digitala.

Servicii si retele de telecomunicatii. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Echipamente electronice pt. televiziunea prin cablu. Servicii de transmisii de date radio. Comunicatii. Service pt. echipamente electronice. Reprezentanta comerciala.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Televiziune cu circuit inchis. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie.

Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Comunicatii. Masini, echipamente si materiale pt. tipografii. Echipamente si aparatura electrica. Furnizor pt. industria energetica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web