Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Giurgiu, in domeniul Afaceri, sectiunea Patente & Brevete & Certificare.

Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Patente & Brevete & Certificare din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Calarasi, Teleorman ).

Marci, brevete, desene si modele industriale, drept de autor, actiuni in instanta.

Consultanta si asistenta pentru proiectare, documentare, implementare si intretinere SMC conform ISO 9001 (calitate) ISO 14000 (mediu) HACCP, sisteme integrate calitate/mediu/HACCP.

 

Servicii specializate in consultanta privind implementarea sistemului de management al calitatatii ISO 9001.

Scolarizare, preauditare, consultanta, certificare ISO 9000, 14000. Studii piata. Consultanta in afaceri. PR si comunicare B2B.

SRAC - organismul dvs. de certificare. Certificatele SRAC sunt recunoscute in Romania si in lume intrucat SRAC este partener al celei mai prestigioase asociatii a organismelor de certificare.

Oferim consultanta, redactarea documentatiilor, depunerea si urmarirea acestora in vederea inregistrarii de inventii, marci (branduri) si desene si modele industriale, redactarea de raspunsuri motivate.

Consultanta pentru sisteme de management ISO 9001, ISO 14001, HACCP etc.

Prima agentie privata de proprietate industriala. Infiintata in anul 1990. Inregistrare marci, brevete si desene si modele industriale. Reprezentare in fata OSIM si in justitie.

Consultanta in vederea proiectarii si implementarii Sistemelor de Management al Calitatii (ISO 9001:2000) si Management al Mediului (ISO 14001:2004).

Inregistrare marci, desene si modele industriale in Romania si in orice alt stat. Consultanta de specialitate si reprezentare in fata institutiilor competente din tara si strainatate.

Consultanta - Certificare ISO 9001, HACCP, ISO 14001, ISO 17025 si OHSAS 18001. O echipa de specialisti cu o vasta experienta in documentarea si implementarea sistemelor de management.

Oferim servicii complete pentru inregistrare marca, inregistrare domeniu, inregistrare firma, inregistrare marci de produse sau servicii la OSIM.

Specializata in protejarea drepturilor de proprietate intelectuala (marci, inventii, desene si modele, drepturi de autor, etc), asigurand consultanta si reprezentare juridica.

Asistenta si reprezentare in fata OSIM pentru inregistrare marci, brevete, desene si modele industriale, brevete europene. Apararea drepturilor de proprietate industriala.

Organism de Control si Certificare a productiilor agroalimentare obtinute prin metoda ecologica, acreditat de Ministerul Agriculturii, avand codul de identificare "RO-ECO-009".

Certificare sisteme management conform standardelor ISO. Evaluarea conformitatii. Evaluare SA8000. Verificari de mediu EMAS. Certificare/supraveghere controlului productiei in fabrica usi/ferestre.

Protectia mediului. Sisteme de calitate produse.

Organizatie non-guvernamentala. Institutia Administratiei Prezidentiale & Parlamentul Romaniei.

Sisteme de calitate produse. Control calitate si expertiza produse. Constructii-control de calitate. Servicii de protectia mediului. Sisteme de management.

Laborator. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Sisteme de calitate produse.

Control calitate si expertiza produse.

Inregistrare marci si drepturi de autor. Consultanta juridica si reprezentare. Consultanta in design. Consultanta in domeniul proprietatii industriale, OSIM.

Inregistrare marci si drepturi de autor. Desene, brevete, modele industriale, sigle. Institutia Administratiei Prezidentiale & Parlamentul Romaniei.

Institutia Administratiei Prezidentiale & Parlamentul Romaniei. Drepturi de copyright - inregistrare si protectie.

Sisteme de calitate produse. Cursuri de calificare/reconversie profesionale/perfectionare.

Desene, brevete, modele industriale, sigle.

Sisteme de calitate produse.

Sisteme de calitate produse.

Sisteme de calitate produse.

Sisteme de calitate produse.

Sisteme de calitate produse.

Sisteme de calitate produse. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Servicii industriale.

Drepturi de copyright - inregistrare si protectie. Asociatie profesionala.

Oferim calificare acreditata fara curs prin evaluari/certificari competente profesionale in peste 23 de meserii. Ne adresam firmelor care doresc sa/si califice rapid angajatii la preturi minime.

Grupul de Certificare Sisteme de Management este acreditat RENAR pentru certificarea sistemelor de management si autorizata CNFPA pentru formarea profesionala in diverse domenii de activitate.

Firma autorizata, elibereaza certificat energetic, efectueaza audit energetic si termografie in constructii, in Bucuresti si Ilfov. Rapid, simplu si ieftin.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web