Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Giurgiu, in domeniul Afaceri, sectiunea Marketing & Sondaje.

Recomandari: 50 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Marketing & Sondaje din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Calarasi, Teleorman ).

netWing - operator specializat in furnizarea de servicii Call Center/InfoLine - Televoting, Telepromovare, Telemarketing, Telesales; Call Center Related Services - SMS, e-mail.

Servicii de loializare prin intermediul mesageriei digitale, sevicii complexe de fidelizare a clientilor, servicii de e-mail marketing, creare si monitorizare de newslettere personalizate.

 

Consultanta in managementul firmei, pentru accesare de finantari, precum si in domeniul comunicarii. Oferim de asemenea servicii de traducere si consultanta juridica si financiara.

Servicii de merchandisare, promovare (sampling/hostess) si luare comenzi cu specializare in retelele de clienti cheie. Avantaje: acoperire nationala; respectarea standardelor si restrictiilor.

Companie romaneasca specializata in domeniul informatiei de marketing. Oferim toata gama de servicii specifice cercetarii de marketing, realizam survey softare si traing.

Servicii business to business in domeniul constructiilor; monitorizare piata constructiilor, campanii de marketing specializate pt. piata constructiilor.

Consultanta pentru marketing, management, vanzari, restructurare si reorganizare, asociere, fuzionare, concentrarea si cesionarea, contabilitate si audit, management-ul de criza, import-export.

Companie de cercetare de piata cu sediul in Bucuresti, specializata in cercetare calitativa (focus grupuri, interviuri in profunzime, interviuri etnografice) si generare de idei.

Comert si prestari servicii.

Intermediare si consultanta afaceri.

Consultanta media axata in principal pe servicii complete de fidelizare a clientilor. Oferim si sisteme de securizare a accesului formate din baze de date, carduri, legitimati/ecusoane.

Firma de consultanta in marketing, management si resurse umane. Servicii prestate: consultanta in marketing, cercetare de piata, branding. Contacteaza-ne azi!

Efectuarea de studii de piata calitative si cantitative.

Promovam calitatea. Daca ai ceva de calitate si vrei sa fie promovat noi te ajutatam. Cardurile de reducere, organizarea de promotii si lansarile de produse reprezinta activitatea noastra.

Va recomandam Pizzeria Dado un loc in o sa va simtiti minunat.

Consultanta, consiliere, asistenta sau training pt. marketing, vanzari sau management, adica peste 30 de tipuri de servicii, in 12 categorii. Echipa gata sa va poarte spre succes in piata nationala.

Importam o gama variata de peste, crustacee si moluste proaspete si congelate, din Norvegia, Olanda, Franta, Germania, SUA, dupa cum urmeaza: file de somon crud, afumat si marinat, cotkete de somon.

Firma privata specializata in productia de materiale publicitare, a produselor strict legate de imaginea unei firme, design grafic, realizari website.

Cercetare de piata. Consultanta de marketing. Dezvoltarea afacerii. Strategie si conceptie campanii de promovare. Productie publicitara.

Studii de piata calitative si cantitative. Firma este infiintata in anul 2002. Avem o mare experienta in FMCGs, auto, servicii bancare si produse farmaceutice.

Solutiile de consultanta in comunicare organizationala se refera la optimizarea proceselor de comunicare interna si externa: audit de comunicare, analiza imagine media & brand, training comunicare.

Companie cu capital 100% strain (Israel), unul din liderii cercetarii de piata si marketing desfasoara sute de proiecte (calitative & cantitative) cu privire la o gama larga de produse si servicii.

Cea mai ieftina, eficienta si rapida metoda de publicitate online. Cu doar 30 de euro pe luna, va puteti largi orizontul vanzarilor!

Organizari evenimente corporate si private si consultanta pentru afaceri.

Agentie de publicitate care se ocupa cu dezvoltarea activitatilor de hosting, sampling-promotii, distributie pliante, participarea la targuri si expozitii, shooting-uri, prezentari.

Realizam o gama variata de cercetari de marketing: studii de piata, studii sociologice, sondaje de opinie fata in fata si online, mystery shopping, teste de piata, analize de date statistice.

Linea Directa Communications face parte din Studio Moderna Group, specialisti in comunicare directa de marketing.

MEDNET Marketing Research Center este o companie romaneasca privata, care reuneste unii dintre cei mai buni specialisti in domeniile cercetarii de piata, statisticii si informaticii.

Scanam piata, analizam datele si te ajutam sa iei cele mai bune decizii! Castigati folosind un marketing eficient!

Companie tanara, cu experienta de doi ani pe piata din Europa. Misiunea noastra este sa asiguram excelenta in domeniul relatiilor cu clientii si sa devenim partenerul dumneavoastra de incredere.

Oportunitate pentru firme de a posta reclama pe site-ul nostru, avantajul major fiind unicitatea firmei in domeniul respectiv. Utilizatorii inregistrati ai site-ului beneficiaza de reduceri.

Gestiunea relatiei cu clienti: gestiunerea de mailuri, centre de rezervari. Dezvoltare comerciala. Studii: sondaje, studii de piata. Recuperare de creante. Suport tehnic.

BodySlim ofera servicii de slabire, modelare corporala, tratamentul celulitei, tonifierea musculaturii, fermitatea pielii, relaxarea si eliminarea durerilor articulare, problemelor de circulatie.

Furnizor de servicii generale de cercetare de piata, cu accent pe colectarea de date prin intermediul propriei platforme online.

Construieste si dezvolta servicii de Call Center, Telemarketing, Telesecretariat si virtual office pentru a deveni un reper de excelenta in domeniul relatiilor cu clientii.

AVA Human Resources ofera servicii de recrutare, Executive-Search, outplacement, consultanta resurse umane, evaluare de personal, training, traduceri si interpretariat, in sistem de unitate protejata.

Firma de telemarketing.

Solutie hoteliera unica ce va va ajuta sa reduceti cheltuielile implicate de cazare, masa si evenimente, bucurandu-va in acelasi timp de tratament VIP.

Ofera servicii de cercetare cantitativa (offline si online), calitativa si consultanta in desfasurarea proiectelor de afaceri.

Products like acrylic display, acrylic display cases, acrylic hinges, acrylic display holder, acrylic displays, acrylic hinges, acrylic display stand, acrylic jewelry displays, shoes acrylic displays.

Studii de marketing.

Studii de marketing. Sondaje de marketing si studii de piata.

Studii de marketing. Consultanta in afaceri.

Reprezentanta comerciala.

Sondaje de marketing si studii de piata.

Studii de marketing. Sondaje de marketing si studii de piata.

Sondaje de marketing si studii de piata.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Studii de marketing.

Sondaje de marketing si studii de piata. Studii de marketing.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web