Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Giurgiu activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Avocati.

Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice.

www.baroul-giurgiu.ro

Cabinet de Avocat Tudor Mircea.

 

Reprezentare in justitie. Reprezentare in fata organelor de urmarire penala. Consultanta juridica. Infiintari societati, modificari, avize, autorizari societati comerciale.

www.avocat-nichita-marian.home.ro

Asistenta si consultanta juridica profesionala in: Drept Civil, D. Penal, D.Muncii, D.Comercial, D.Familiei. Baroul Giurgiu.

Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice.

Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice.

Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice.

Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice.

Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Avocati din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Calarasi, Teleorman ).

Cabinet de avocatura specializat in domeniul comercial - consultanta juridica, reprezentare procesuala, contracte si litigii comerciale, civile sau penale. Confidentialitate si responsabilitate.

Societate de avocatura ofera consultanta juridica gratuita in probleme de revendicari, finantare sau achizitii drepturi litigioase in domeniul imobiliar-drepturi de proprietate.

Cabinet de avocatura, consultanta, asistenta si reprezentare proprietati imobiliare, drept comercial, litigii patrimoniale.

Societate Civila de Avocati: specializare in dreptul afacerilor si consultanta comerciala: contracte, societati comerciale, constructii, lichidari, falimente, financiar-fiscal, litigii, arbitraj.

Drept comercial, drept civil, dreptul muncii, dreptul proprietatii intelectuale.

Asiguram consultanta juridica, asistare si reprezentare in fata instantelor judecatoresti de orice grad in procese penale, civile, comerciale, de dreptul muncii; infiintari de societati comerciale.

Servicii: consultanta, asistenta si reprezentare in domenii ca: dreptul societatilor comerciale, privatizare, taxe si impozite, valori mobiliare, contracte comerciale, investitii directe.

Cabinet de avocatura specializat in drept comercial, infiintare societati comerciale, acte aditionale, cesiuni, atestare avocatiala si data certa, asistenta si reprezentare in instanta .

Consultanta, drept civil, proprietate, recuperari, infiintare societate/asociatie, executare comerciala, reorganizare, fundatie, federatie, somatii, mentiuni, avize, avize, acte aditionale, divort.

Specializare in domeniul dreptului societatilor comerciale, contractelor comerciale, dreptului de autor, proprietatii industriale, dreptului fiscal si dreptului muncii.

Consultanta comerciala si de afaceri; constituiri societati in Romania si strainatate; consultanta restructurari debite; consultanta in domeniul concurentei.

Domenii: drept comercial, societar, proprietate intelectuala, contracte comerciale internationale.

Consultanta fiscala * Contabilitate * Bilant * Evaluari * Audit * Analiza diagnostic * Divizare * Fuziune * Merger&Aquisitions * Expertiza * Alte servicii financiar-contabile si de consultanta.

Avocat Laura Pantilica, membra a Baroului Bucuresti, in colaborare cu George Vlaicu, doctor in drept, cu experienta de 35 ani in domeniu ofera servicii profesioniste in domeniul dreptului.

Dreptul societatilor comerciale; inmatricularea de societati comerciale; redactarea de acte constitutive si aditionale; redactarea de hotarari ale adunarilor generale; reprezentare a asociatilor.

Servicii pentru societate. Activitati de arbitraj comercial, mediere contractuala, afaceri externe, aparare nationala si civila, activitati de justitie. Consultanta si servicii de administrare.

Servicii de consultanta legala, asistenta juridica si reprezentare in instanta pentru clienti persoane juridice si fizice romane sau straine.

Drept comercial, drept civil, dreptul muncii, dreptul de proprietate intelectuala.

Consultanta juridica si asistenta la negocieri. dr. civil, dr. comercial, dr. afacerilor, dr. muncii si dr. penal. Reprezentare in fata tuturor instantelor judecatoresti si curtilor de arbitraj.

Traduceri autorizate, legalizate, tehnice, juridice, economice din aproximativ 20 de limbi.

Asistenta juridica, consultanta si reprezentare in drept comercial, maritim, proprietate intelectuala si concurenta.

Consultanta si asistenta juridica in domeniile civil, penal si comercial. Reprezentare in procese din domeniile civil, penal si comercial. Reprezentare la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Reprezentare in justitie. Reprezentare in fata organelor de urmarire penala. Consultanta juridica. Infiintari societati, modificari, avize, autorizari societati comerciale.

Cabinetul nostru de avocatura are o practica de peste 10 ani in domeniul juridic. La cabinetul nostru veti beneficia, intr-o atmosfera de profesionalism, de sfaturi competente si solutii.

Societate civila de avocati din Bucuresti, specializata in drept civil si comercial roman si international.

Cabinet de avocat specializat in drept civil, dreptul familiei, drept comercial si drept administrativ.

Avocati si consultanti de afaceri - consultanta, litigii si training profesional.

Cabinet avocat Cecilia Angheluta - consultanta juridica societati comerciale si persoane fizice, reprezentare in instanta. Consultanta juridica pt. societati comerciale si persoane fizice in drept.

Consultanta, asistenta/reprezentare drept civil, comercial, familiei.

Birou avocatura oferim servicii juridice: reprezentare juridica in instanta penal, civil, comercial, divorturi, partaje, plangeri penale, cereri chemare in judecata, intampinari, apeluri, recursuri.

Asistenta juridica comercial, civil, penal.

Servicii de consultanta juridica si management a riscului de afacere.

Recunoscut cabinet de proprietate intelectuala.

Sfaturi juridice pertinente. Asistenta si reprezentare persoane fizice si juridice in domeniile dreptului familiei, civil, muncii, contencios administrativ; redactari cereri, contracte; tranzactii.

Executare silita mobiliara, imobiliara, popriri, evacuari, granituiri, servituti, puneri in posesie, desfiintare de constructii, notificarea actelor, predari bunuri, recuperare creante.

Servicii avocatura de specialitate.

Servicii juridice.

Cabinet de avocati cu experienta acorda servicii juridice de calitate la onorarii decente in domeniile penal (asistenta si reprezentare la politie, parchet, instanta) si civil.

Firma noastra ofera asistenta, reprezentare si consultanta juridica, negocieri in majoritatea domeniilor dreptului public si privat, pentru persoane fizice si juridice in mai multe domenii de drept.

Cabinet de avocatura din Bucuresti specializat pe probleme de drept civil, comercial, imobiliar, revendicari. Ofera servicii de consultanta juridica, asistare si reprezentare clienti litigii.

Fiecare al 5-lea client beneficiaza de Asistenta juridica gratuita pentru infiintarea firmei sale (valabil pentru infiintare SRL). Societatea specializata in infiintari societati comerciale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web