Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
41 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Comert.

Comert industrial. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Depozit de otel.

Service center Arcelormittal. Depozit de otel. Servicii metalurgice. Laminari de metale. Comercializare produse de metalurgie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Depozit de otel. Armaturi industriale.

 

Comert industrial tabla zincata, produse metalurgice. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Bare si profile metalice. Laminari de metale. Tabla si produse laminate. Tevi sudate. Confectii metalice usoare si din materiale alternative.

www.anastil.ro

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Bare si profile metalice. Oteluri aliate speciale. Depozit de otel. Confectii metalice usoare si din materiale alternative. Materii prime si materiale pt. constructii.

Importator si distribuitor produse siderurgice - certificare ISO 9001:2000 Nr. Ajaeu/08/10677. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Import si export de metale. Import/export de produse metalurgice.

www.barumetal.eu

Procesare si distributie produse metalurgice. Certificari ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Comert metal. Laminari de metale. Comercializare de produse din industria metalurgica. Prelucrare de produse metalurgice. Tabla si produse laminate.

www.baurom.ro

Comert cu materiale de constructie. Cherestea. Comert metal.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Laminari de metale. Bare si profile metalice. Tevi sudate.

Comert industrial. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Constructii civile si industriale.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Cherestea. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Comert industrial. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Laminari de metale. Bare si profile metalice. Tevi sudate.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Comercializare tabla inox. Containere din metal. Tevi sudate. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

www.exparom.ro

Operatiuni import-export, comert industrial produse metalurgice, tabla prevopsita, usi metalice. Import si export de metale. Comert metal. Import/export de produse metalurgice. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale. Tabla.

Comert tevi sudate, tevi trase, tevi inox, fitinguri inox, armaturi inox. Centrale termice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire centrala. Sisteme de incalzire a locuintei.

Comert industrial produse metalurgice, tabla si produse din tabla: tabla zincata, tabla neagra, sipca gard, tevi sudate, otel-beton. Comert metal. Servicii metalurgice. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale.

Transport rutier intern si international de marfa. Transportator rutier de marfuri periculoase. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Comert cu materiale de constructie. Furnizor otel-beton. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Procesare si distributie produse metalurgice. Certificari: SR EN ISO 9001:2001; 14001:2005; OHSAS 18001:2008. Comert metal. Export de metal, fier vechi. Import si export de metale. Prelucrare de metale. Servicii metalurgice. Bare si profile metalice.

www.mairon.ro

Statie de carburant pt. autovehicule. Comercializare de produse petroliere. Transport cu cisterne de produse petroliere. Spalatorie auto.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale. Tabla si produse laminate. Tevi sudate. Furnizor otel-beton. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.metalgrupindustrie.ro

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice.

Comert industrial: tabla zincata (LBZ), tabla neagra (LBR, LBC), tabla laminata la rece, tabla laminata la cald, rulouri tabla, tabla cutata, panouri cutate, comert lemn, cherestea. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Control nedistructiv: Laborator autorizat examinari nedistructive. Ultrasunete, lichide penetrante, particule magnetice, radiatii penetrante - autorizari Iscir, Anr, Germanischer Lloyd.Investigatii defectoscopice. Servicii de testari metale.

www.nedistructiv.ro

Cherestea. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comert industrial gama completa produse Arcelor Mittal: Tabla zincata si rulou 0,3-2,5 Mm. Tabla cutata H12, H20, H35, lungime max.3100 Mm. Comert metal. Servicii metalurgice. Comercializare de produse din industria metalurgica. Bare si profile metalice.

Comert industrial. Comercializare de produse din industria metalurgica. Furnizor otel-beton. Plase sudate pt. constructii.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Furnizor otel-beton.

www.transpec.ro

Comert industrial produse metalurgice. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale. Tabla si produse laminate. Confectii metalice usoare si din materiale alternative. Materii prime si materiale pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Depozit si comercializare de rulmenti. Caramida pt. constructii. Furnizor otel-beton. Comert cu accesorii si piese de schimb.

Comert industrial. Distribuitor produse metalurgice. Comercializare de produse din industria metalurgica. Comert metal. Laminari de metale. Tabla si produse laminate. Materii prime si materiale pt. constructii.

Comert industrial, producator si prestari servicii tabla cutata: H5; H12; H35. Sipca metalica pentru garduri. Comert industrial tabla LBR, LBC, LBZ, teava (tevi) si profile. Tigla metalica. Comert metal. Servicii metalurgice. Comercializare de produse din metal.

www.rione.ro

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comert industrial: tevi si profile formate la rece, rulouri zincate si prevopsite, tabla, europrofile, panouri aluminiu compozit, parapet autostrada. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Bare si profile metalice.

www.steeltrade.ro

Retea de depozite. Furnizare de materiale de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare ciment.

Distributie gama completa produse metalurgice. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Bare si profile metalice. Laminari de metale. Tabla si produse laminate. Furnizare tevi. Furnizor otel-beton.

Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Bare si profile metalice. Comert cu materiale de constructie.

www.triomet.ro

Comert metal. Laminari de metale. Import si export de metale. Comercializare de produse din industria metalurgica. Comercializare produse de metalurgie.

Comert industrial produse metalurgice. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Bare si profile metalice. Laminari de metale. Tevi sudate. Confectii metalice usoare si din materiale alternative.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de metale. Comert metal.


Recomandari: 9 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Comert din judetele invecinate ( Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau ).

Not available.

Comert cu deterg, cosm, papetarie, mercerie, electrice. Retea de distributie in Braila, Galati, Vrancea, Tulcea. Ambalam acetona si hipoclorit. Transp. rutier cu 4 tir Mercedes, 40to prelata.

Comercializare produse de metalurgie.

Distributie de produse si materiale tehnice. Scule si accesorii. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Laminari de metale. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Importator de articole si instalatii sanitare. Importator de faianta si gresie. Comert metal. Importator de materiale de constructii. Distributie de produse diverse. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Import-export de produse din inox. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Producator de oteluri inoxidabile. Tabla rezistenta la coroziune. Producator de flanse. Tevi din inox. Bare si profile metalice. Tabla.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Confectii metalice. Debitari plasma. Structuri metalice. Hale industriale. Cazangerie. Depozit produse metalurgice: tabla, europrofile, laminate, tevi; transport auto. Confectii, profile si armaturi metalice. Debitare (taiere) cu plasma si oxiacetilena pt. confectii metalice. Comert metal. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Cazane si recipienti din metal sub presiune.

Comert cu ridicata si cu amanuntul. Distributie de produse si materiale tehnice. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica. Bare si profile metalice. Tabla si produse laminate. Tevi sudate. Productie tevi imbinare fara sudura. Depozit si comercializare de rulmenti.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web