Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Casa, sectiunea Articole Menaj & Gospodaresc.

Productie si distributie de servetele umede, hartie igienica, prosoape, batiste igienice. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Producem servetele din hartie.

www.asilcosmetics.ro

Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic. Service si reparatii pt. aparatura electronica.

 

Comert industrial panouri Sandwich, containere metal, structuri metalice, tabla, rafturi profesionale. Panel pt. mobila si amenajari. Containere din metal. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale.

Importatori unici si distribuitori radiatoare Veha. Radiatoare si convectoare. Instalatii de incalzire centrala. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Echipamente electrice de incalzire centrala. Sisteme de incalzire a locuintelor.

www.calorifer.ro

Panouri termoizolante tip sandwich: Oltpan. Panel pt. mobila si amenajari. Izolatori hidro, termici si fonici.

Paratrasnet - productie. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Echipamente si aparatura electrica. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Armaturi sanitare pt. constructii. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Producator de saltele. Productie si comercializare en-gros lenjerie de pat.

Producator si distribuitor hartie igienica, servetele, batiste parfumate. Servetele, hartie igienica, prosoape din hartie. Producem servetele din hartie. Productie de articole de unica folosinta. Distributie de produse de unica folosinta.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic.

www.kfgalati.go.ro

Productie si distributie produse lactate si preparate din carne. Distributie de produse alimentare. Preparate din carne. Producator de lapte si produse lactate.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Panel pt. mobila si amenajari. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Izolatori hidro, termici si fonici. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Placi din policarbonat pt. constructii.

www.plastsistem.ro

Distributie de produse de unica folosinta. Comercializare produse de unica folosinta. Distributie de produse diverse. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica.

www.asilcosmetics.ro

Producem servetele din hartie.

www.pointgrup.ro

Certificata SR EN ISO 9001:2001; SR EN 14001:2005; SR OHSAS 18001:2008. Constructii civile si industriale. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii.

www.romlotus.ro


Recomandari: 12 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Articole Menaj & Gospodaresc din judetele invecinate ( Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau ).

Producator hartie de toaleta si servetele de masa.

Producator de hartie igienica, servetele si prosoape de bucatarie. Gama larga de produse pe diferite calitati si marimi. Preturi avantajoase. Se pot efectua si comenzi personalizate prin marime.

Aviatie. Integrare sisteme de aviatie. Furnizare de sisteme de comunicatii, comanda&control destinate industriei de aparare. Furnizare de sisteme si instalatii pt. aeroporturi. Producator si furnizor de piese de schimb pt. avioane&elicoptere.

Butelii de aragaz - comert.

Butelii cu gaze comprimate/lichefiate. Constructii-montaj.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Comercializare electrocasnice en-detail.

Productie mobila. Prelucrare lemn.

Retea magazine. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic. Armaturi sanitare pt. constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare de faianta si gresie. Scule electrice.

Prelucrare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Repere industriale pt. piese de schimb.

Articole si jucarii pt. copii. Comerciant de produse textile si incaltaminte.

Butelii de aragaz - comert. Comercializare de produse petroliere.

Producator de articole de uz menajer si unelte de gospodarie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web