Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
24 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Profile, utilaje, accesorii pentru tamplarie din aluminiu si PVC. Distribuitor Galati, Vrancea, Braila, Tulcea sisteme Ece, Roplasto. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Utilaje pt. fabricat tamplarie de PVC/aluminiu. Produse si accesorii din aluminium.

www.alumkraft.ro

Tamplarie PVC cu geam termopan.

 

Importator usi metalice si usi de interior. Usi anti-incendiu. Usi de interior. Import de usi pt. locuinte.

www.arcohouse.ro

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

www.betacenter.ro

Usi metalice, usi de interior. Accesorii, profile PVC, tamplarie PVC, armaturi profile PVC. Producator de usi din metal. Usi anti-incendiu. Producator de usi pt. locuinte. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti. Tamplarie din profile PVC armate.

www.beylerdecor.com

Certificata SR EN ISO 9001:2001. Showroom Trident. Sisteme de protectie solara. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti automate. Usi si porti pt. garaje.

www.usicaromet.ro

Geamuri - furnizare si servicii. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale.

Distributie nationala si comert industrial armaturi din otel zincat pentru tamplarie PVC, profile PVC Teraplast. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.doladelacompany.ro

Certificare ISO 9001:2001. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu.

Executam si montam sisteme din aluminiu si PVC. Pentru asigurarea calitatii dispunem de: programe informatice de proiectare si optimizare; profile de calitate superioara certificate.

www.eliptic-galati.ro

Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

www.gemulet.ro

Tamplarie PVC si aluminiu, rulouri exterioare, jaluzele.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Usi si porti pt. garaje.

Importator direct utilaje, profile, accesorii si feronerie pentru tamplarie din aluminiu si PVC. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Utilaje pt. fabricat tamplarie de PVC/aluminiu.

www.metmargrup.ro

Productie mobila. Mobilier pt. gradina. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Produse din lemn stratificat.

Sisteme de acoperis, tigla metalica. Distribuitor si constructor autorizat Lindab. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Tigla de constructie. Constructii. Servicii de constructie.

www.modic.ro

Comercializeaza si monteaza: usi de garaj, automatizari porti, rulouri exterioare aluminiu, copertine retractabile, grilaje mobile, bariere electromecanice, usi automate, porti autoportante.

www.mondomatic.ro

Distribuitor profile aluminiu (Gama Ece), Profile PVC (Gama Kmg), accesorii pentru tamplarie din aluminiu si PVC. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile.

www.polyfix.ro

Usi si porti automate. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti industriale. Usi si porti pt. garaje. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Panel pt. mobila si amenajari. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Izolatori hidro, termici si fonici. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Placi din policarbonat pt. constructii.

www.plastsistem.ro

Distribuitor profile aluminiu (Gama Ece), Profile PVC (Gama Kmg), accesorii pentru tamplarie din aluminiu si PVC. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile.

www.polyfix.ro

Comert cu materiale de constructie. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Comercializare de faianta si gresie. Placi de teracota pt. sobe. Caramida pt. constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare produse metalurgice.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Usi si porti automate. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti pt. garaje. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii metalice ornamentale, garduri.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau ).

Calitate si garantie 36 luni la preturi mici cu profile SOULIS import Grecia.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri.

Productie/distributie tamplarie PVC si aluminiu. Distribuitori Lavazza Espresso Point.

Unul dintre cei mai mari producatori de profile si tamplarie PVC cu geam termopan din Moldova. Va putem oferi solutiile cele mai eficiente cu privire la tamplaria PVC.

Cu o vasta experienta in acest domeniu, raspundem cu promptitudine atat la cerintele consumatorilor finali cat si la cerintele dezvoltatorilor de proiecte rezidentiale, sectorului public.

Executa si monteaza la comanda tamplarie PVC Ramplast - pe 5 sau 6 camere interioare la cel mai bun raport calitate/pret. Oferim garantie 10 ani si super promotii.

Oferta noastra acopera toata gama de ferestre si usi din PVC, accesorii pentru ferestre, usi de garaj, constructii si amenajari interioare.

Materiale si componente pt. jaluzele. Usi glisante/batante. Producator de usi pt. locuinte. Usi si porti automate. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

Tamplarie clasica din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Productie mobila.

Aranjamente si amenajari interioare.

Producator de usi pt. locuinte.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda.

Prelucrare lemn. Productie lemn. Mobilier de dimensiuni reduse. Producator de usi pt. locuinte.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Producator de usi pt. locuinte.

Producator de usi pt. locuinte. Usi de interior. Import de usi pt. locuinte.

Retea depozite. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile.

Distribuitor profile aluminiu, feronerie si accesorii. Depozit profile PVC si accesorii. Utilaje tamplarie PVC. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Utilaje pt. fabricat tamplarie de PVC/aluminiu.

Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje. Automatizari.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Utilaje pt. fabricat tamplarie de PVC/aluminiu. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Folii geamuri pt. protectie ultraviolete, antiefractie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Panel pt. mobila.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Usi si porti pt. garaje. Usi de interior. Confectii, profile si armaturi metalice.

Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi si porti industriale. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Producator de usi pt. locuinte. Mobilier industrial.

Producator confectii inox si fier forjat. Numai in judetul Bacau.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web