Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
26 companii din judetul Galati activeaza in domeniul Agricultura, sectiunea Cereale & Nutret & Tehnice Productie.

Productie de cereale.

Servicii si productie agricola. Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice. Furnizare de fructe din Romania. Productie de vin. Cresterea bovinelor.

 

Aprovizionare in agricultura: pesticide, ingrasaminte, seminte; cereale. Productie. Legumicultura - productie. Materii prime pt. agricultura. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Erbicide, insecticide, substante pt. combaterea daunatorilor.

Societate agricola. Servicii si productie agricola. Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice.

Producator de legume pt. alimentatie. Productie de cereale.

Servicii si productie agricola. Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice. Servicii si produse derivate din cresterea animalelor. Zootehnie - ferma ovine.

Prestari de servicii in agricultura. Productie de cereale.

Erbicide, insecticide, substante pt. combaterea daunatorilor. Productie de cereale. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului.

Productie de cereale.

Servicii si productie agricola. Productie de cereale. Comercializare de cereale. Prestari de servicii in agricultura. Productie de concentrate furajere si nutreturi combinate. Concentrate/furaje pt. industria avicola, zootehnica. Morarit si panificatie.

www.cerealprod.ro

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie.

Productie de concentrate furajere si nutreturi combinate. Producator de nutret si furaj pt. industria zootehnica. Concentrate/furaje pt. industria avicola, zootehnica.

Productie de cereale.

Productie de cereale.

Productie de cereale.

Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice.

Servicii si productie agricola. Productie de cereale. Prestari de servicii in agricultura.

Cultivarea de plante tehnice. Productie de vin.

Prestari de servicii in agricultura. Productie de cereale.

Certificata ISO 9001:2000. Productie de ulei alimentar. Servicii de imbuteliere a uleiului alimentar. Furnizor ulei vegetal. Prestari de servicii in agricultura.

www.prutul.ro

Productie de cereale. Legume si sere. Cultivarea de plante tehnice.

Servicii si productie agricola. Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice. Producator de legume pt. alimentatie. Prestari de servicii in agricultura.

Producator de mobila si decoratiuni de gradina, camping, terasa din lemn masiv, mic mobilier si art.decor si bricolaj uz casnic, ind. din lemn masiv. Exportator produse lemn masiv. Producator agricol.

Productie de cereale.

Productie de cereale.

Productie loturi semincere. Servicii si productie agricola. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice. Producator de legume pt. alimentatie.


Recomandari: 24 companii cu activitate in domeniul Agricultura, sectiunea Cereale & Nutret & Tehnice Productie din judetele invecinate ( Braila, Vrancea, Vaslui, Bacau ).

Prestari servicii in agricultura, fabricarea produselor de morarit.

Comert cu cereale, tarate de grau, malai, graunte, pasat, srot de soia, furaje, premixuri, concentrate pentru toate tipurile de animale, produse pet shop, hrana caini si pisici, accesorii animale.

Servicii si productie agricola. Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor.

Productie de cereale.

Productie de cereale. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Prestari de servicii in agricultura. Masini si utilaje pt. agricultura.

Productie de cereale. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Prestari de servicii in agricultura.

Productie de cereale.

Productie de cereale. Cultivarea de plante tehnice.

Productie de cereale.

Productie de cereale. Prestari de servicii in agricultura.

Servicii si productie agricola. Productie de cereale. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Cultivarea de plante tehnice. Producator de legume pt. alimentatie.

Achizitii si comert cereale. Certificata ISO 9001:2000. Comercializare de cereale. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse. Achizitii de stocuri si marfa.

Erbicide, insecticide, substante pt. combaterea daunatorilor. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Productie de cereale. Producator de cartofi. Comercializare cartofi/alte plante.

Productie de cereale. Prestari de servicii in agricultura.

Productie de cereale. Cresterea animalelor.

Productie de cereale.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert exterior. Import-export. Comercializare de cereale. Productie de cereale.

Achizitii si comert cu ridicata. Comercializare de cereale. Producator de nutret si furaj pt. industria zootehnica. Concentrate/furaje pt. industria avicola, zootehnica.

Comercializare de cereale. Cultivarea de plante tehnice.

Productie de cereale.

Productie de cereale. Producator de legume pt. alimentatie. Cultivarea de plante tehnice.

Productie de cereale. Morarit si panificatie.

Producator de nutret si furaj pt. industria zootehnica. Concentrate/furaje pt. industria avicola, zootehnica. Farmacie veterinara. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie. Medicamente/produse de uz veterinar. Importator de medicamente de uz veterinar.

Productie de cereale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web