Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Imbracaminte, sectiunea Confectii.

Producator de confectii textile diverse. Lenjerie de pat. Productie si comercializare en-gros lenjerie de pat. Croitorie si accesorii.

Producator de tricotaje. Producator de confectii textile diverse.

 

Noela Style realizeaza rochii de mireasa si accesorii de calitate si bun gust.

www.noelastyle.ro

Producator de confectii textile diverse.

Producator de confectii textile diverse. Comerciant de produse textile. Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Export de produse diverse. Imbracaminte de dama - furnizare.

Producator confectii textile: blue jeans, costume, confectii barbati, confectii dama in sistem lohn, semilohn si pentru piata interna.

www.kiragroup.ro

Producator de confectii textile diverse. Producator de tricotaje. Producator de tricotaje din bumbac. Producator de tricotaje din lana. Productie si comercializare en-gros lenjerie de pat. Furnizor de lenjerie de corp. Export de confectii textile.

Producator de confectii textile diverse.

Producator de confectii textile diverse. Comerciant de produse textile.

Producator de confectii textile diverse. Export de confectii textile. Productie de materiale textile. Producator de imbracaminte de dama. Instalatii electrice si automatizari.

Producator de confectii textile diverse. Comerciant de produse textile. Export de confectii textile.

www.teamrom.ro

Fabrica de confectii specializata in productia de fuste si pantaloni de dama, la un inalt nivel de calitate: fuste sport si clasice, fuste hand crash, fuste plisate.

www.texmodel.ro


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Imbracaminte, sectiunea Confectii din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Stand in complex comercial, comercializeaza confectii dama si tineret, tricotaje, accesorii imbracaminte (sepci, caciuli, fulare, manusi, esarfe, palarii), marochinarie (portofele, curele, posete).

Producator confectii adolescente serii mici si unicate. Cautam distributie in toata tara.

Firma direct producatoare de lavete din bumbac 100% de diferite dimensiuni si culori, producatoare de prelate confectionate din folie PES 2. Preturi avantajoase!

Comercializare en-detail imbracaminte de dama in cele mai noi tendinte.

Magazin virtual cu textile confectii de casa: perne, pilote, saltele, protectie saltea, umplutura superball, lenjerii de pat.

Confectii textile, articole destinate agentiilor organizatoare de evenimente festive (confectii textile pentru nunti, confectii huse scaun, confectii esarfe decorative, confectii fete de masa, naproane.

Va oferim spre achizitie sau inchiriere articole destinate amenajarilor festive: huse pentru scaune, esarfe decorative, fete de mese, fuste pentru mese (huse mese, skirtinguri), naproane, servetele.

Producator confectii lohn.

Producator de confectii textile diverse. Comerciant de produse textile.

Export de confectii textile.

Birotica si papetarie. Birotica. Librarie carte. Beletristica. Producator de confectii textile diverse. Comercializare produse textile en-detail. Vopsire si imprimare de materiale textile si produse finite.

Producator de confectii textile diverse. Export de confectii textile.

Export de confectii textile.

Producator de confectii textile diverse.

Produse din cauciuc. Producator de confectii textile diverse. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Benzi transportoare. Productie cauciuc. Producator de confectii textile diverse. Export de confectii textile. Garnituri pt. autovehicule.Case marcat cititoare coduri.

Comert en-gros si en-detail. Comerciant de produse textile. Comert en-gros. Comert cu produse de uz general.

Producator de confectii textile diverse. Producator de tricotaje.

Comerciant de produse textile. Comercializare imbracaminte second-hand.

Producator de confectii textile diverse. Imbracaminte. Producator de imbracaminte de dama. Articole de imbracaminte pt. activitati sportive.

Comerciant de produse textile.

Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Comert cu produse de uz general. Comerciant de produse textile.

Tesaturi textile. Comercializare tesaturi. Comerciant de produse textile. Producator de confectii textile diverse. Materie prima pt. industria textila. Producator de articole de imbracaminte din bumbac. Productie de materiale textile.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de confectii textile diverse. Productie de echipamente de protectie. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

Producator de confectii textile diverse.

Distributie de produse alimentare. Comercializare en-gros produse alimentare. Comert en-gros. Confectii textile. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Export de confectii textile.

Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Export de confectii textile. Covoare tesute manual.

Producator de confectii textile diverse. Comert cu produse de uz general. Prestari de servicii.

Producator de confectii textile diverse. Producator incaltaminte. Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Croitorie si accesorii.

Comercializare accesorii pt. industria textila. Comerciant de produse textile. Producator de confectii textile diverse. Confectii textile.

Export de confectii textile.

Producator de confectii textile diverse.

Producator de confectii textile diverse.

Producator de confectii textile diverse. Tigla de constructie. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse. Activitate de import de seminee.

Producator de confectii textile diverse. Export de confectii textile.

Producator de confectii textile diverse. Comerciant de produse textile.

Producator de confectii textile diverse. Export de confectii textile.

Producator de confectii textile diverse. Finisaje pt. confectii textile. Imbracaminte de dama - furnizare. Imbracaminte de lux. Producator de imbracaminte de dama. Croitorie si accesorii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web