Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Birou Papetarie & Birotica & Fotocopiere.

Laborator fotografic - developare/procesare de filme si imagini. Comercializare produse de papetarie. Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse.

Distributie de produse si materiale tehnice. Comert en-gros. Comert en-gros si en-detail. Cofraje si schele pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Materii prime si materiale pt. constructii.

www.comat.ro

 

Importam si distribuim in Romania produse de papetarie pentru scoala si birou din Spania si Italia. Plastilina, acuarela, creioane colorate, globuri geografice, instrumente desen, ghiozdane.

www.contag.ro

Librarie intr-un spatiu generos cu o gama diversa de produse pentru scoala si birou. Numeroase titluri de carti si manuale scolare sunt de asemenea oferite intr-o atmosfera placuta si primitoare.

Echipamente de birou. Birotica. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Service si reparatii copiatoare. Copiatoare si service.

www.ireb.ro

Echipamente de birou. Birotica si papetarie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare. Aparate de transmisie fax. Calculatoare. Comert cu calculatoare. Furnizor de calculatoare second-hand.

Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Producator in industria hartiei. Productie de hartie pt. uz medical, industrial. Articole de papetarie. Comercializare produse de papetarie. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Transport rutier de marfa.

Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international. Producator in industria hartiei. Articole de papetarie. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Librarie carte. Beletristica. Tipografie. Comercializare produse de papetarie. Imprimate tipizate nefiscale. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Produse pentru papetarie, birotica, caiete, registre, articole scolare (rechizite: creta, pix, guma, caiete spira), caiete spira si studentesti, registre, arhivatoare, tipizate, dosare.

birotica-si-papetarie.ro

Materiale promotionale. Distributie de produse diverse. Articole de papetarie.

www.cab.ro

Birotica. Calculatoare. Tehnica de calcul. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Service si reparatii copiatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Masini de numarat bani.

www.sharolt.ro

Copiatoare si service. Consignatie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Servicii de fotografiere. Studio si laborator de fotografie. Produse fotografice. Filme. Substante de developare. Laborator fotografic - developare/procesare de filme si imagini. Centru de fotocopiere. Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Birou Papetarie & Birotica & Fotocopiere din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Inregistrata in SEAP, certificata ISO 9001 :2001, Vol Design SRL ofera: cartuse orginale si compatibile; incarcare & resetare cartuse ink&laser; hartie, suporti magnetici; stampile in max 2 ore.

Vindem o gama larga de produse de birotica si papetarie. Principalul obiectiv este comercializarea produselor de birotica papetarie si a tipizatelor de orice fel.

Birotica si papetarie. Birotica. Librarie carte. Beletristica. Producator de confectii textile diverse. Comercializare produse textile en-detail. Vopsire si imprimare de materiale textile si produse finite.

Comercializare produse de papetarie. Articole de papetarie. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Imprimate tipizate nefiscale.

Articole de papetarie. Tipografie. Librarie carte. Beletristica. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Realizam stampile si amprente din cauciuc. Birotica. Imprimate tipizate nefiscale. Servicii de creare carti de vizita. Scaune.

Servicii de reparare si service pt. electrocasnice. Reparatii umbrele. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic. Reparatii de uz casnic - tinichigerie. Service si reparatii in domeniul electrotehnic.

Birotica. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Service si reparatii copiatoare. Tehnica de calcul. Comercializare copiatoare. Comercializare produse de papetarie.

Servicii de reparatii masini de cusut.

Centru de fotocopiere.

Birotica. Birotica si papetarie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Articole pt. nunti. Realizam stampile si amprente din cauciuc.

Birotica si papetarie.

Realizam stampile si amprente din cauciuc. Serigrafie si stampile.

Comercializare copiatoare. Imprimante. Birotica. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Tehnica de calcul. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Sisteme informationale.

Componente hardware pt. calculatoare. Service si reparatii copiatoare. Birotica si papetarie. Servicii de internet. Service, depanare, reparatii calculatoare. Echipamente de birou.

Constructie civila. Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Betoane si agregate de balastiera.

Comert en-gros.

Aranjamente si amenajari interioare. Birotica. Comercializare de faianta si gresie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Comercializare en-detail produse alimentare. Comercializare en-gros de detergenti. Comercializare produse de papetarie.

Studio si laborator de fotografie. Birotica si papetarie.

Calculatoare. Centru de fotocopiere. Internet-cafe. Sala de jocuri si internet. Club de internet.

Birotica si papetarie. Birotica. Comercializare produse de papetarie. Jucarii pt. prescolari si scolari. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Imprimante. Realizam stampile si amprente din cauciuc. Imprimate tipizate nefiscale.

Comercializare produse de papetarie. Birotica si papetarie. Imprimate tipizate nefiscale.

Comercializare produse de papetarie. Comercializare copiatoare.

Comercializare produse de papetarie. Articole de papetarie. Centru de fotocopiere.

Birotica si papetarie. Birotica.

Difuzare si distributie de carte si articole papetarie. Articole de papetarie. Librarie carte. Beletristica.

Comercializare produse de papetarie. Tipografie.

Centru de fotocopiere.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Inramari de tablouri. Centru de fotocopiere.

Birotica si papetarie.

Birotica. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

Publicatii mass-media. Comercializare produse de papetarie. Activitati de difuzare de presa si beletristica.

Retele de calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Internet service provider. Servicii de furnizare semnal internet. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe.

Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Telecomunicatii mobile. Echipamente de birou. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Servicii informatice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web