Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Lemn, sectiunea Produse & Exploatare & Industrializare.

Activitati de silvicultura. Impaduriri si puiet. Exploatare/prelucrare de ciuperci si fructe de padure. Cherestea. Activitati de intretinere-exploatare fond cinegetic si piscicol. Utilaj pt. exploatatii forestiere. Pepiniera silvica. Cercetare silvica.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Accesorii pt. faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

www.fanys.craiova.ro

 

Firma noastra specializata in producerea de ambalaje din lemn de plop. Producem orice tip de ladite din lemn (300x400; 300x500; 400x600), in functie de cerintele clientului.

www.silvfal.com

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Mobilier de dimensiuni reduse.


Recomandari: 46 companii cu activitate in domeniul Lemn, sectiunea Produse & Exploatare & Industrializare din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Produce, comercializeaza si exporta produse si profile lemn fag, stejar, rasinoase.

Cherestea si semifabricate.

Producator cherestea si furnir estetic de cea mai buna calitate din speciile lemnoase autohtone.

Societatea noastra produce si comercializeaza profile din tei stratificat acoperite cu furnir natural pentru usi de interior. Producem si usi de interior din lemn stratificat.

Produse din lemn - import/export. Agentie imobiliara ful-service.

Prelucrare lemn. Confectii, profile si armaturi metalice.

Prelucrare lemn. Mobilier de dimensiuni reduse. Productie mobila. Prelucrare de metale.

Comert cu materiale de constructie. Exploatare si industrializarea lemnului. Transport rutier intern si international de marfa. Prelucrare lemn.

Preparate din carne. Abator specializat. Prelucrare lemn. Industrializare, exploatare si preparare carne. Comercializare carne.

Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Cherestea. Exploatare forestiera. Utilaje forestiere.

Cherestea. Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Mobilier de dimensiuni reduse. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Exportator de lemn.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Cherestea. Transport de marfa specializat. Exploatare si industrializarea lemnului. Prelucrare lemn. Transport de lemn. Transportator de produse chimice lichide. Productie si comercializare en-gros de produse chimice.

Exploatare forestiera. Cherestea. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Prelucrare lemn.

Comercializare de mobila si lemn. Furnir pt. industria mobilei. Productie mobila. Exportator de mobila. Prelucrare lemn.

Exploatare forestiera. Transport rutier intern si international de marfa. Transport de lemn. Constructie de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructii.

Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Parchet si scandura pt. constructie.

Cherestea.

Prelucrare lemn. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Morarit si panificatie. Producator de faina din porumb. Malai. Cherestea.

Finisaje pt. constructii civile. Intretinere si reparatii in constructii. Tamplarie clasica din lemn. Prelucrare lemn. Realizam scari de interior din lemn. Europaleti din lemn.

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale.

Prelucrare lemn. Transport de materiale de constructii. Cherestea.

Produse din lemn stratificat. Placaj din lemn.

Cherestea. Comercializare de faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare imbracaminte second-hand.

Productie lemn. Activitati de silvicultura. Impaduriri si puiet. Pescuit si vanatoare. Activitati de intretinere-exploatare fond cinegetic si piscicol. Cherestea. Fructe de padure. Recoltare/comercializare.

Activitati de silvicultura. Impaduriri si puiet. Productie lemn. Fructe de padure. Recoltare/comercializare. Plante medicinale. Impletituri din rachita si rafie. Consultanta si proiectare in domeniul silvic. Pastravarie.

Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare en-detail linoleum.

Usi de interior. Cherestea. Exportator de lemn. Comercializare de mobila si lemn. Constructii din lemn. Productie lemn. Producator de usi pt. locuinte.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Parchet si scandura pt. constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Productie lemn. Exploatare si industrializarea lemnului.

Comercializare de mobila si lemn. Placi aglomerate din deseuri lemn.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare de mobila si lemn. Productie mobila. Constructii din lemn. Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie.

Parchet si scandura pt. constructie. Realizam scari de interior din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale.

Prelucrare lemn. Productie mobila. Cherestea.

Exploatare forestiera. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti.

Cherestea.

Productie lemn. Comert en-gros si en-detail. Scaune. Mobilier de dimensiuni reduse. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobilier industrial. Tamplarie din aluminiu.

Prelucrare lemn. Cherestea. Produse din lemn stratificat. Mobilier de dimensiuni reduse. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Strand pt. recreere si petrecere timp liber. Tamplarie din lemn si AL.

Cherestea. Parchet si scandura pt. constructie. Prelucrare lemn. Produse din lemn. Realizam scari de interior din lemn. Transport de lemn.

Mobilier de dimensiuni reduse. Scaune. Mobilier tapitat. Comercializare de mobila si lemn. Export de mobilier de dimensiuni reduse. Prelucrare lemn.

Comercializare de mobila si lemn.

Cherestea. Exploatare forestiera. Produse din lemn - import/export.

Prelucrare lemn. Aranjamente si amenajari interioare.

Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier de bucatarie. Comercializare de mobila si lemn. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de dimensiuni reduse.

Cherestea. Prelucrare lemn.

Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Parchet si scandura pt. constructie.

Exploatare si industrializarea lemnului. Transport de lemn. Cherestea. Prelucrare lemn. Exportator de lemn.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web