Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
43 companii din judetul Dolj activeaza in domeniul Casa, sectiunea Animale Companie & Hrana & Asociatii & Servicii.

Producator de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan, confectii metalice cu sudura in mediu protector. Producator jaluzele verticale, mobila la comanda, bijuterii de fantazie, mici articole lemn.

Protectia mediului. Agentie locala de protectia mediului.

 

Comercializare bijuterii. Casa de amanet.

Distribuitor in zona Olteniei al unei game variate de usi de interior: usi pline, usi decupate, usi sticla, usi partial sticla, personalizate printr-o multitudine de nuante si decupaje la comanda.

www.usicraiova.ro

Crescator de animale de companie de rasa.

www.acho.go.ro

Producator de tricotaje. Producator de confectii textile diverse.

Optica. Optica medicala. Importator de ochelari de soare. Cabinet medical de oftalmologie.

Magazin de animale de companie si accesorii (hrana, jucarii). Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie. Magazin de animale de companie si accesorii (hrana, jucarii).

www.myshrek.go.ro

Firma producatoare de mobilier la comanda, personalizat, pentru orice spatiu pe care doriti sa-l amenajati, astfel incat sa va creeze o ambianta placuta. Noi facm totul posibil!

www.mobila-cda.ro

Servicii de dresaj caini de rasa, paza, expozitii. Pensiune pt. animale de companie.

Producator tamplarie lemn stratificat cu geam termopan - stejar, usi lemn masiv (tei, stejar, frasin), scari interioare-stejar.

www.casel-impex.ro

Magazin de artizanat si arta populara. Comercializare de cadouri si suvenire. Magazin de obiecte de arta.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Decoratiuni cu baloane. Organizator de nunti. Comercializare de cadouri si suvenire. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Ornamente si decoratiuni interioare. Flori si plante artificiale - comercializare.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Produse din lemn - import/export. Produse din lemn stratificat. Subansamble pt. industria mobilei. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Accesorii din plastic pt. mobila. Furnir.

Furnizare de materiale de constructii. Productie mobila. Furnizor de mese si accesorii de biliard. Produse de tamplarie. Confectii, profile si armaturi metalice. Mobila pt. uz didactic. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de dimensiuni reduse.

Productie mobila. Mobilier personalizat. Depozit de mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Productie mobila. Mobila pt. uz didactic. Productie mobila. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Flori si coroane pt. comemorari si funerare.

Comercializare de mobila.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

www.feroplast.ro

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Producator de acvarii si havuze. Magazin de animale de companie si accesorii (hrana, jucarii). Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

Garda de mediu. Prevenire poluare.

Depozit de mobila.

Import si export de mobila. Comercializare de mobila. Mobilier de bucatarie. Caramida pt. constructii. Importator de materiale de constructii. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Unic importator si distribuitor de feronerie pt. usi si ferestre: manere, accesorii (opritori, pictograme, masti balama, manere scoica, amortizoare, sisteme de glisare, sisteme armonica), fier forjat.

www.manerepentruusi.ro

Mobila. Mobila pt. biblioteci. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Productie mobila. Mobilier pt. hotel. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobilier industrial. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier de bucatarie.

www.lemnstil.ro

Comercializare de mobila. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Import si export de mobila. Mobilier tapitat. Mobilier de bucatarie. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier de dimensiuni reduse.

www.mandamus.ro

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Decoratiuni pt. gradini. Igienizari; curatenie dupa constructor. Prestari de servicii. Servicii de menaj si gospodarie. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie. Echipamente si utilaje pentru curatatorii si spalatorii.

www.minimalux.ro

Mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Productie mobila. Mobilier personalizat. Mobilier pt. hotel.

www.mobira.go.ro

Comercializeaza cea mai larga si variata gama de hrana si accesorii pentru animale de companie: zgarzi, lese, hamuri, pieptane si tesale, jucarii, custi transport animale.

Comert cu produse de uz general. Importator de produse electrocasnice. Comert en-gros cu aparate electrice. Comercializare de mobila. Import si export de mobila. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Usi si porti pt. garaje. Copertine si parasolare personalizate. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier pt. hotel. Aranjamente si amenajari interioare.

www.neacsu-ionel.ro

Mobila. Mobila pt. biblioteci. Mobilier de bucatarie. Mobilier pt. hotel. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Furnizor de balustrade de protectie.

www.newmetalcom.ro

Florarie online care preia comenzile dumneavoastra si efectueaza livrari de flori la domiciliu in toate localitatile din Romania.

www.buchetul.ro

Societatea noastra executa la comanda mobilier (pal melaminat) de calitate; mobilier de gradina; usi din lemn masiv, scari de interior; mobilier pentru baruri si restaurante; tamplarie PVC.

Comercializare de mobila. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobila pt. biblioteci. Mobilier pt. banci si conferinte. Mobilier tapitat. Scaune. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

www.mobexpert.ro

Bijuterii din aur si argint - comercializare.

Gravura artistica. Comercializare de cadouri si suvenire. Productie de embleme, insigne, ecusoane. Signalectica ne/luminoasa. Materiale promotionale. Gravura pe baza de laser/macheta. Grafica artistica manuala.

Productie mobila. Mobilier de bucatarie. Mobilier pt. copii si tineret. Mobilier pt. hotel.

www.scumpimex.ro

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Articole pt. nunti. Decoratiuni cu baloane. Comercializare de cadouri si suvenire. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Ornamente si decoratiuni interioare. Flori si plante artificiale - comercializare.


Recomandari: 7 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Animale Companie & Hrana & Asociatii & Servicii din judetele invecinate ( Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj ).

Servicii de dresaj caini de rasa, paza, expozitii.

Crescator de animale de companie de rasa.

Magazin de animale de companie si accesorii (hrana, jucarii). Cosmetica si infrumusetare pt. animale de companie. Cabinet de medicina veterinara.

Cabinet de medicina veterinara. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

Cabinet de medicina veterinara. Cosmetica si infrumusetare pt. animale de companie. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

Magazin de animale de companie si accesorii (hrana, jucarii). Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

Cabinet de medicina veterinara. Farmacie veterinara. Accesorii pt. animale de casa. Cosmetica si infrumusetare pt. animale de companie. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie. Magazin de animale de companie si accesorii (hrana, jucarii).

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web