Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Dambovita, in domeniul Comunicatii, sectiunea Aparate & Instalatii & Echipamente.

Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Comunicatii, sectiunea Aparate & Instalatii & Echipamente din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

Solutii profesionale de telecomunicatii, solutii wireless, instalare, montare centrale, cablare.

Aparate de masura si test pentru radiocomunicatii, fibra optica, telecom. Reprezentanta pentru Romania a firmelor Anritsu, Kikusui, Iwatsu, Xantrex, Audio Precision. Oferim servicii de calibrare.

 

Pontaj angajati, control acces, control productie, indetificare biometrica prin citirea amprentei, productie cartele magnetice, barcode, proximitate, software client - server aprobat SAP.

Centrale telefonice si echipamente de telecomunicatii si se adreseaza firmelor mici, mijlocii si mari, centrelor de afaceri, cabinetelor de avocatura si notariale, birourilor de arhitectura.

Servicii profesionale adresate operatorilor de telefonie mobile si fixa. DaViVo, solutii integrate, tip triple play, Date / Video / Voce.

EPRS Romania ofera servicii de incarcare electronica a cartelelor prepay pentru operatorii de telefonie mobila si alti operatori de telefonie prin intermediul telefonului mobil, calculatorului si POS.

Comercializeaza o gama variata de produse electronice si electrotehnice, de telecomunicatii, echipamente diverse, piese de schimb pentru comunicatii, prelucrarea maselor plastice.

Totul in materie de carduri de memorie pentru camere foto/video digitale, telefoane mobile; solutii pentru transport, stocare, transfer rapid si back-up de date; cabluri de date; adaptoare.

Vanzari echipamente de uz caznic si industrial.

Echipamente telecomunicatii Siemens: centrale telefonice digitale Siemens HiPath 11xx; HiPath 20xx; HiPath 33xx, 35xx; 37xx, 3800, HiPath 4xxx; telefoane digitale si analogice Siemens.

Firma importatoare de centrale telefonice Alcatel. Calitatea de Alcatel Business Partner confera garantia calitatii echipamentelor si profesionalismului personalului.

Specializata in comercializarea echipamentelor de telecomunicatii si face parte din grupul de firme Algotech, activ in tarile Europei Centrale.

Activeaza in Romania pe piata de telecomunicatii ca unic distribuitor al produselor si aplicatiilor MITEL. Telefoane IP, digitale, centrale telefonice, telemarketing, solutii Call Center.

Furnizam solutii si echipamente electrice. Serviciile noastre de proiectare, asistenta tehnica si P.I.F. acopera toate domeniile instalatiilor electrice.

Urmarirea eficienta a flotei cu ajutorul GPS-ului.

Un concept one-stop-shop, un magazin online ce ofera produsele cele mai fiabile si performante (centrale telefonice, telefoane fixe, centrale Alcatel, cetrale Aria Soho).

Echipamente si aparatura pt. radiocomunicatii.

Echipamente pt. telecomunicatii.

Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Comunicatii. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Automatizari.

Import de echipamente si aparatura pt. telecomunicatii.

Echipamente pt. telecomunicatii. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Servicii de transmisii de date radio. Comunicatii. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Telecomunicatii mobile. Service/intretinere echipamente de comunicatii. Servicii de internet. Servicii de telecomunicatii prin satelit.

Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Echipamente pt. telecomunicatii. Producator de componente si subansamble pt. industria electronica. Import/export de produse electrotehnice. Tablouri si panouri electrice. Comercializare accesorii.

Echipamente pt. telecomunicatii. Servicii si retele de telecomunicatii. Conectori/subansamble de conectivitate pt. industria electronica.

Contoare si echipamente de masura. Distribuitor de energie electrica. Containere din metal. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Tamplarie din aluminiu. Automatizari.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele. Echipamente pt. telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii. Retele de calculatoare. Televiziune cu circuit inchis. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Servicii si retele de telecomunicatii. Cercetare in telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Reprezentanta comerciala.

Echipamente pt. telecomunicatii. Copiatoare si service.

Servicii si retele de telecomunicatii. Software. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Echipamente pt. telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii. Reprezentanta comerciala.

Comunicatii. Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii.

Constructie si proiectare de retele. Echipamente pt. telecomunicatii. Proiectare in telecomunicatii.

Cabluri pt. transmisii de voce si date. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Cabluri electrice si accesorii de legatura. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Retele de calculatoare. Comunicatii.

Servicii de transmisii de date radio. Comunicatii. Servicii si retele de telecomunicatii. Service/intretinere echipamente de comunicatii. Radiocomunicatii - depanare si proiectare retele.

Servicii si retele de telecomunicatii. Comunicatii. Servicii de transmisii de date radio. Servicii de telecomunicatii prin satelit. Proiectare in telecomunicatii.

Servicii si retele de telecomunicatii. Telecomunicatii mobile. Echipamente pt. telecomunicatii. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Echipamente pt. transmisii de voce si date. Echipamente pt. telecomunicatii.

Proiectare in telecomunicatii. Software. Software si solutii informatice personalizate. Comunicatii. Servicii de internet. Servicii de transmisii de date radio. Servicii si retele de telecomunicatii. Servicii informatice. Cercetare stiintifica, proiectare.

Servicii si retele de telecomunicatii. Echipamente pt. telecomunicatii. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Retele de calculatoare.

Echipamente pt. telecomunicatii.

Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Comunicatii. Masini, echipamente si materiale pt. tipografii. Echipamente si aparatura electrica. Furnizor pt. industria energetica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web