Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
24 companii din judetul Dambovita activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Birou Papetarie & Birotica & Fotocopiere.

Case de marcat fiscale. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Masini si accesorii pt. cafea. Masini de numarat bani.

www.casedemarcatfiscale.ro

Laborator fotografic - developare/procesare de filme si imagini. Centru de fotocopiere. Servicii de inregistrare audio/video pt. evenimente diverse.

 

Centru de fotocopiere. Birotica si papetarie.

Centru de fotocopiere. Birotica si papetarie.

Comercializare produse de papetarie. Distributie si promovare pt. produse de cosmetica. Comercializare produse textile en-detail. Comerciant de produse textile.

Distributie de produse si materiale tehnice. Comert metal.

Birotica. Birotica si papetarie. Imprimate tipizate nefiscale.

Centru de fotocopiere. Realizam stampile si amprente din cauciuc.

Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Prelucrare/confectionare chei.

Birotica si papetarie.

Servicii de creare carti de vizita. Centru de fotocopiere.

Centru de fotocopiere.

Comercializare produse de papetarie. Centru de fotocopiere.

Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Servicii de internet.

Signalectica ne/luminoasa. Realizam stampile si amprente din cauciuc. Tiparituri. Producator de etichete. Gravura artistica.

www.lukady.ro

Birotica si papetarie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Birotica. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Calculatoare. Articole de papetarie. Comercializare copiatoare. Centru de fotocopiere.

www.nlprestcom.ro

Studio si laborator de fotografie. Centru de fotocopiere.

Librarie carte. Beletristica. Comercializare produse de papetarie.

Produse fotografice. Filme. Substante de developare. Aparatura fotografica pt. profesionisti si amatori. Studio si laborator de fotografie. Centru de fotocopiere.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Centru de fotocopiere.

Librarie carte. Beletristica. Centru de fotocopiere.

Servicii de serigrafie si tampografie. Realizam stampile si amprente din cauciuc.

Tehnica de calcul. Birotica.


Recomandari: 26 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Birou Papetarie & Birotica & Fotocopiere din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

Oferim clientilor nostri bunuri si servicii din domeniul copiatoarelor. Importam copiatoare reconditionate cat si consumabile si piese de schimb. Asiguram si service.

Reumpleri cartuse laserjet&inkjet, service copiatoare&imprimante, remanufacturari cartuse, cartuse originale&compatibile, tonere copiatoare, transport gratuit.

Comenzi on-line prin Stil XXI, magazin virtual de papetarie si birotica cu livrare gratuita in Bucuresti: imprimante, copiatoare, fax-uri, consumabile, multifunctionale, agende, calendare, hartie.

Traduceri de calitate sub sloganul Biroului de Traduceri Champollion: siguranta profesionalismului in traduceri!

Distributie papetarie si birotica, articole de birou, tehnica de birou, consumabile, mobilier birou.

Import si distributie birotica papetarie.

Papetarie si birotica; obiecte promotionale.

Service si vanzari copiatoare, imprimante, faxuri, consumabile originale si compatibile, hartie. Copiatoare second hand cu 1 an garantie, reancarcari cartuse toner si cerneala.

Multiplicarea xerografica si tipografica alb-negru la cel mai bun pret a tirajelor mici si medii 1-3000 ex. Executam inclusiv carti (copertare policromie, legatorie, finisare).

Distributie produse de papetarie si birotica (inclusiv calculatoare) in Bucuresti. Va oferim preturi de importator, transport gratuit la sediu si posibilitatea de a plati cu O.P.

Import si distributie articole papetarie si birotica.

Distributie produse birotice la cele mai avantajoase preturi - importator si distribuitor a celor mai importante marci din acest domeniu.

Producator role hartie pt. casele de marcat, POS-uri, ATM-uri, role taxi, etichete adezive in rola pt. cantare electronice, coduri bare, marcatoare de pret, cantare electronice, hartie copiator, fax.

Oferim intreaga gama de produse de papetarie, birotica, consumabile, promotionale. Transportul este gratuit la sediul dvs.

Importator produse papetarie si birotica, rechizite scolare, albume si rame foto: instrumente de scris, mape, dosare si bibliorafturi, instrumente pentru desen, capsatoare, perforatoare, etichete.

Reincarcari cartuse inkjet si laser, color si negru. Reparatii imprimante, multifunctionale, copiatoare, fax-uri.

Magazin online ce comercializeaza produse din domeniile: birotica, papetarie pentru birou si scoala, echipamente si mobilier pentru birou.

Oferim produse din diverse domenii: birotica, tehnica de calcul (copiatoare, PC-uri, laptopuri), servicii si produse de securitate informatica, service echipamente birotica, servicii de consultanta.

Traduceri din si in: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, greaca, araba, turca, rusa, ucrainiana, portugheza, olandeza, suedeza, japoneza, chineza. Preturi competitive!

Servicii legatorie documente, arhiva in Bucuresti. Pret orientativ ~2 RON/vol inclusiv coperta duplex.

Vanzare si service pentru echipamente de copiere / printare Canon si HP, consumabile imprimante, copiatoare, multifunctionale, faxuri, vanzare computere.

Copiatoare, imprimante, multifunctionale, fax-uri, videoproiectoare, aer conditionat, componente IT, calculatoare, consumabile, service.

Proiectam, producem-ambalaje, cutii duplex, microondul, carton ondulat tip III si V, natur, caserate sau imprimate, displayuri, postere, mape, plicuri, pungi, notesuri, agende, nonstop, negociabil.

Comercializarea de copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri, calculatoare, laptopuri, monitoare, camere foto digitale si alte solutii in dom. biroticii.

Firma de prestari servicii, produse publicitare.

Vanzari si service echipamente de birou: copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri. Incarcari si reconditionari cartuse. Consumabile de birou.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web