Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
45 companii din judetul Dambovita activeaza in domeniul Casa, sectiunea Animale Companie & Hrana & Asociatii & Servicii.

Producator profile din PVC si tamplarie din aluminiu de calitate superioara: Salamander, Pimapen, Demirtas Metal, Alumil. Usi garaj rezidentiale sau industriale. Actionari porti. Rulouri si jaluzele.

www.oresteholding.ro

Agentie imobiliara ful-service. Servicii de protectia mediului.

 

Protectia mediului. Agentie locala de protectia mediului. Servicii de protectia mediului.

www.apmdambovita.ro

Tamplarie din aluminiu. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Confectii si profile din aluminiu. Usi si porti pt. garaje.

Productie mobila. Producator de usi pt. locuinte.

www.fabricant-meuble-roumanie.ro

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Usi glisante/batante. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Tamplarie clasica din lemn. Mobilier de dimensiuni reduse.

Comercializare bijuterii.

Crescator de animale de companie de rasa.

Magazin de animale de companie si accesorii (hrana, jucarii). Magazin de animale de companie si accesorii (hrana, jucarii).

Bijuterii din aur si argint - comercializare.

Farmacie veterinara. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

Import de usi pt. locuinte. Usi/porti/sisteme de inchidere.

www.bertolottoporte.com

Productie mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Farmacie veterinara. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie. Accesorii pt. animale de casa.

Productie tamplarie termopan din aluminiu si PVC. Amenajari interioare si exterioare. Instalatii sanitare; Instalatii termice. Constructii si amenajari chioscuri stradale.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Garda de mediu. Prevenire poluare.

Bijuterii din aur si argint - comercializare.

Cabinet de medicina veterinara. Farmacie veterinara. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

Productie mobila. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale.

Producator de usi pt. locuinte.

www.megadoor.ro

Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Dealer autorizat Daewoo. Comercializare autovehicule. Productie mobila. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Salon de infrumusetare. Servicii de cosmetica.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Mobila pt. uz didactic. Productie mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Comercializare de mobila. Mobilier tapitat.

Productie mobila. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Comert en-gros si en-detail. Mobilier pt. banci si conferinte. Tamplarie clasica din lemn.

Exportator de mobila. Decoratiuni interioare.

www.quadra.ro

Cercetare si proiectare in geologie. Prospectiuni si explorari geologice. Protectia mediului. Alimentare si canalizare cu apa si utilitati. Servicii de proiectare pt. constructii.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi/porti/sisteme de inchidere.

www.roconi.ro

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Import de usi pt. locuinte. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Aranjamente si amenajari interioare.

www.romimar.ro

Va propunem diverse solutii profesionale pt. amenajarea gradinii dumneavoastra, de la plantarea gazonului, pana la amenajarea unui iaz artificial sau proiectarea unui sistem de irigatii.

www.amenajari-gradini-iazuri.ro

Fier forjat, mobilier din fier forjat, articole din fier forjat, porti din fier forjat, garduri din fier forjat, balustrade, scari, elemente la comanda.

www.mobilierfierforjat.ro

Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Montare de usi metalice si grilaje. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi si porti pt. garaje.

Reparatii masini-unelte. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Prelucrari mecanice prin aschiere. Mobilier din fier forjat - productie.

Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Mobilier de dimensiuni reduse. Prelucrare lemn. Constructii din lemn. Cherestea. Europaleti din lemn.

Comercializare de mobila.

Mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Scaune.

Farmacie veterinara. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Productie mobila. Mobila pt. biblioteci. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier de bucatarie.

Productie mobila. Mobilier tapitat. Mobila pt. dormitoare. Paturi, sifonier, noptiera. Mobilier de bucatarie. Mobila pt. biblioteci.

www.valahia-mob.ro

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Articole pt. pescuit.

Casa florilor va sta la dispozitie cu o gama diversificate de produse: plante interior, plante exterior, flori taiate, accesorii. Oferim servicii de intretinere plante interior, amenajari gradini.

www.casa-florilor.ro


Recomandari: 5 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Animale Companie & Hrana & Asociatii & Servicii din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Prahova, Arges ).

Cresterea cainilor de rasa; Consiliere in alegera rasei potrivite; Prezentarea cu imagini si date a cainilor din 72 de rase, garantati ca origine, calitate si sanatate, in site-ul nostru.

Acvarist autorizat, confectionez acvarii, optional amenajez si intretin. Comercializam accesorii, hrana, pesti, plante din crescatoria proprie.

Pet shop online. Hrana si accesorii pentru animale (Royal Canin, Eukanuba, Pro Plan, Hill's, Belcando, Leonardo, Bewi Dog). Rase de caini si de pisici, specii de pesti. Livrare gratuita in Bucuresti.

Pet shop online cu hrana, vitamine si accesorii pentru animale de companie. Comercializam produse de calitate, la cele mai mici preturi, pentru: caini, pisici, porumbei, perusi, reptile, rozatoare.

Magazin de accesorii pentru animale, zgarzi, zgarzi din piele, zgarzi electrice, zgarzi antilatrat, o gama larga de custi pentru caini, canapele, casute, haine si multe alte accesorii pentru animale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web