Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Covasna activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructie civila. Izolatii termice si hidroizolatii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente. Comerciant si distribuitor autovehicule. Productie lemn. Transport rutier intern.

 

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare.

www.irontrade.ro

Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi.

www.garo.ro

Instalatii de incalzire locuinte. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Sanitare & Armaturi & Articole din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare en-gros de articole sanitare.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Armaturi sanitare pt. constructii. Producator/furnizor de articole sanitare. Produse tehnico-sanitare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructie civila. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Izolatii termice si hidroizolatii.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Productie de echipamente de protectie. Materiale, echipamente si produse abrazive. Organe de asamblare.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii de incalzire locuinte.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Magazin metalo-chimice. Comert cu materiale de constructie.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Mecanica fina. Producator de flanse.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Productie de mobilier pt. baie. Articole sanitare din acril. Comercializare de faianta si gresie. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Constructie civila.

Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Echipament hotelier.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Importator de articole si instalatii sanitare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Armaturi sanitare pt. constructii. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Robinete, garnituri, supape. Tevi sudate.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Furnizari industriale: suruburi; piulite; saibe; scule; produse chimice si articole de uz industrial. Organe de asamblare. Producator de cuie si suruburi. Scule de mana. Scule electrice. Produse industriale.

Organe de asamblare.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Organe de asamblare.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Tevi multistratificate. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Productie mobila.

Instalatii de incalzire locuinte. Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii de incalzire pe baza de gaz metan.

Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii si echipamente. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Organe de asamblare. Scule de mana profesionale. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime. Masini-unelte. Mobilier pe structura metalica. Comercializare de echipamente de protectie. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Magazin metalo-chimice.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente. Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comercializare en-detail de articole sanitare. Articole sanitare din acril. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii in constructii.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Comert en-detail. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Mobila. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii de hidroterapie si masaj.

Armaturi sanitare pt. constructii.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Produse electrocasnice. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Organe de asamblare.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Importator de articole si instalatii sanitare.

Organe de asamblare. Producator de flanse. Producator de cuie si suruburi.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Servicii de apa si canalizare.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Subansamble pt. industria mobilei.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web