Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Covasna activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Comert.

Comert metal. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Consultanta in afaceri.

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert metal. Comert cu materiale de constructie. Depozit de otel. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Hidroizolanti profesionali pentru constructii.

www.intercom-sa.ro

 

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare.

www.irontrade.ro


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Comert din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Import/distributie de scule aschitoare si placute CMS pentru prelucrarea metalelor, produse de concernul american Kennametal, panze banda si rectilinii-Wespa(Germania), masini de debitat-Imet(Italia).

Comert cu materiale pentru industrie (fitinguri pt. sudare, robineti, tevi, organe de asamblare).

Reprezentant unic pe Romania al firmei germane Necumer - Product GMBH, comercializeaza pe piata romaneasca - placi din rasini poliuretanice.

Producator carton ondulat.

Garduri stilizate, model fier forjat clasic si ornamente de gradina din polietilena dura. Vitrine din profil aluminiu eloxat (nonfrigorifice), mobilier pt. birou si casnic.

Colectare, transport, depozitare, procesare, in vederea eliminarii sau valorificarii a deseurilor periculoase (uleiuri uzate, slamuri industriale, emulsii uzate, filtre ulei uzate) si reciclabile.

Oferim clientilor nostri produsele necesare afacerii, tinand cont de buget, volumul de materiale prelucrate si amplasament.

Comercializare si montare parchet masiv stratificat, parchet exotic si pardoseli din lemn si comercializare prod montaj parchet Mapei, Loba, Uzin, Pallmann.

Ofera consultanta, asistenta, vanzare, precum si servicii conexe la alegerea celor mai bune solutii pentru pompe si echipamente de pompare.

Societatea autorizata pentru a colecta deseurile periculoase, in special uleiul uzat si alti combustibili.

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Materiale, echipamente si produse abrazive. Masini si accesorii pt. sudura. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comercializare produse de metalurgie. Furnizare de materiale de constructii. Comert metal. Comercializare en-gros de articole sanitare. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comert cu materiale de constructie. Comert metal.

Comercializare de produse din industria metalurgica.

Producator de cuie si suruburi. Organe de asamblare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Comert metal. Import si export de metale. Import/export de produse siderurgice. Siderurgie. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Comert metal. Export de metal, fier vechi. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Servicii metalurgice. Laminari de metale. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Comert cu materiale de constructie.

Comert metal. Transportator international de marfa.

Comercializare produse de metalurgie.

Firma specializata in vanzare containere. Avem o gama variata de containere la preturi rezonabile. Oferim consultanta pentru achizitionarea unui container. Detalii pe site!

Reprezinta in Romania o noua entitate formata prin achizitionarea in 2012 de catre grupul KENNAMETAL a grupului DELORO STELLITE, rezultand astfel un nou grup: KENNAMETAL STELLITE. Astfel, noul grup rezultat are capabilitati extinse in domeniul protectiei impotriva uzurii sub diverse forme (de contact, abraziva, eroziva, de impact, de fretaj,..in conditii de temperaturi inalte si mediu puternic coroziv) si a efectelor costisitoare pe care le genereaza acestea(scurtarea timpului de functionare corespunzatoare a echipamentelor).

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web