Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Covasna activeaza in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Activitati de import-export de bunuri si produse.


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Antene satelit, electronice, electrocasnice, IT, multimedia, aparate foto, aparate digitale, boxe, calculatoare, combine muzicale, DVD, DIVX, monitoare, televizoare, plasma, TFT, CRT, tastaturi, mouse.

Importator si distribuitor accesorii pentru telefoane mobile (acumulatori, carcase, licurici, snururi, huse, tocuri, kar-kitt, cabluri date, antene, tastaturi), telefoane mobile noi/second-hand.

 

Reprezentant unic pe Romania al firmei germane Necumer - Product GMBH, comercializeaza pe piata romaneasca - placi din rasini poliuretanice.

Servicii de transport intern si international de marfa cu camionete de 2.8 t sarcina utila 36mc.

Firma fondata in 1994 cu specific turnare piese neferoase. Turnare bucsi bronz si alama. Turnare piese aluminiu sub presiune, cochila si in pamant.

Oferim profile din MDF acoperite cu folie PVC pentru mobilier din PAL melaminat. Profilele se pot folosi pentru PAL de 8 sau 18 mm si pt. sticla de 4mm. Masini pentru frezat.

Import-export cu tarile CSI, dealer companiei GKM Sinter Metals Filters GmbH in Romania.

Unic importator lubrifianti Petro - Canada.

Producere si comercializare textile pentru hoteluri si restaurante.

Productie si import de bijuterii gablont tip fantezie in binecunoscutul stil Bohemian Fashion Jewellery.

Importam si distribuim pe piata romaneasca panel termoizolant produs de firma PaChico LTD, sub licenta "Weiss Chemie + Technik".

Car audio si tuning. Importator/distribuitor autorizat la multe marci din domeniul car audio: Kicker, Ground Zero, Pioneer, Kenwood, Hifonics. Spoilere si body kituri pentru aproape orice masina!

Comercializarea de produse abrazive. Gama produselor abrazive oferite este deosebit de vasta.

Importator direct de imbracaminte si incaltaminte second hand din America, vinde en-gross imbracaminte sortata pe categorii si solduri din magazine, haine de firma, camasi, pantaloni.

Import-distributie elemente de actionari pneumatice: cilindri, valve, FRL, fitinguri, tuburi aer comprimat - AZ Pneumatica Italia. Import-distributie senzori KEYENCE Japonia: optici, laser, inductivi.

Importator pentru Romania a produselor cosmetice Vera Valenti. Vera Valenti va ofera o gama variata de produse cosmetice, beneficiind de un raport favorabil calitate/pret. Cautam distribuitori.

Furnizor de echipamente industriale de curatenie KARCHER, consultanta, training, service si gasirea solutiilor tehnice complete pentru curatenia in orice domeniu de activitate.

Importul si si distributia de echipamente industriale diverse. Va oferim o gama cat mai larga de produse menite sa va satisfaca pe deplin.

Importator echipament electric joasa tensiune. GEYER si EBG Germania. Solutii de inginerie electrica ce au la baza. Produse inovatoare pt. conectare, protectia circuitelor si sisteme de distributie.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros.

Activitati de import-export de bunuri si produse.

Internet-cafe. Sala de jocuri si internet. Educatie. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Activitati de import-export de bunuri si produse.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Comert exterior. Import-export.

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Comert exterior. Import-export. Servicii de furnizare a energiei electrice. Comercializare en-detail de produse chimice. Distribuitor de energie electrica.

Activitati de import-export de bunuri si produse.

Comert cu produse de uz general. Comert exterior. Import-export.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Birotica.

Importa si comercializeaza ambalaje antisoc pentru expediere produse prin posta sau curierat (plicuri antisoc, plicuri cu bule, plicuri port document), importate din germania, marca aroFOL.

Import si comert cu ridicata a produselor alimentare. Conserve de legume si fructe, conserve de peste, masline.

Distribuitor detergenti profesional, odorizant, hartie, consumabile, cosmetice hoteliere.

Produse din piele naturala mestesugite cu mult drag. Producator de genti, posete si alte produse din piele naturala in inima Transilvaniei, in Brasov. Fabrica cu experienta de peste 15 ani in domeniul marochinariei. Genti, posete si alte produse de buna calitate din piele naturala, la pret de producator la magazinul nostru din Sacele.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web