Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

Firma noastra detine 5 camioane pentru transport containere. Cautam contracte ferme de lunga durata. Oferim si dorim seriozitate.

Instalatii electrice si automatizari.

 

Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Instalatii electrice si automatizari.

Televiziune cu circuit inchis. Servicii de telefonie nationala.

www.eurodinamic.ro

Prestari de servicii. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii.

Automatizari. Echipamente de control si verificare acces. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Traductoare. Regulatoare automate.

www.multicontrol.ro

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Calculatoare.

www.relsys.ro

Automatizari.

Regulatoare automate. Santier naval.


Recomandari: 14 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie.

Solutii complete de securitate. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Dispecerat de supraveghere.

Comert cu produse de uz general. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii electrice si automatizari. Comert cu materiale de constructie. Servicii de menaj si gospodarie. Comert en-detail.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Sisteme de citire/incasare bazate pe coduri de bare.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transformatoare de tensiune - furnizor. Instalatii electrice si retele. Circuite integrate pt. placi electronice. Producator de componente si subansamble pt. industria electronica.

Distributie, service, consumabile, solutii complete de gestiune: case de marcat fiscale electronice (AMEF), vanzari AMEF, memorii fiscale, role hartie termica, asistenta tehnica. Cantare electronice, metrologie, accesorii. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Cantare si echipamente de precizie. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Proiectare, executie instalatii electrice si automatizari industriale. Certificata SR EN ISO 9001; ISO 14001; SR OHSAS 18001. Atestata ANRE. Automatizari. Instalatii electrice si automatizari. Echipamente de control si verificare acces. Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice. Masini electrice. Retele electrice de tensiune. Posturi electrice de transformare.

Automatizari. Comercializare produse electrotehnice.

Instalatii si echipamente. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii electrice si automatizari. Cazane si recipienti din metal sub presiune.

Certificata SR EN ISO 9001:2001; 14001:2005; OHSAS 18001:2007. Proiectare si executie: instalatii electrice joasa si medie tensiune. Instalatii in constructii. Instalatii sanitare montaj si reparatii. Apa - alimentare si canalizare. Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Paratrasnet - productie.

Instalari tahografe. Aparate de masura auto.

Electronica industriala, actionari electrice, automatizari statii betoane, statii mixturi asfaltice, statii decontaminare petrol, incalzire inductiva baie zincare, acoperiri antiderapante tamburi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web