Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
22 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Transport, sectiunea Marfa International & Expeditii.

Oferim servicii: transport maritim, fluvial, rutier de marfuri containerizate, vrac, agabaritice; agenturare si navlosire nave; depozitare si manipulare marfuri.

www.ls-chartering.ro

Transport multimodal containerizat (orice destinatie Far East-China, India, etc), delivery agent, formalitati vamale, transport intern. Transporturi de marfa agabaritica, project cargo.

www.medtainer.ro

 

Consultanta in domeniul transporturilor.

Servicii de curatare si degajare tancuri petroliere. Ecologie. Transport rutier intern si international de marfa. Vopsitorie.

Transport de marfa in container. Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport de marfa. Transport rutier intern. Transport de marfa specializat.

Transport de marfa in container. Agentie maritima. Transport. Cargo.

Transport de marfa specializat. Transport rutier intern de marfa.

Transport marfa generala Romania-Italia/Italia-Romania.

Prestari de servicii. Transport rutier intern si international de marfa.

Transporturi si expeditii auto nationale si internationale.

www.ligarom.ro

Navigatie.

Companie de transport si expeditie marfuri, intern si international.

Transportator international de marfa.

Suntem o casa de expeditii si oferim clientilor nostri incredere prin furnizarea de solutii logistice complete si de calitate. Oferim servicii de transport maritim catre toate destinatiile din lume.

www.romshipping.com.ro

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale.

www.romtrans.ro

Transport maritim de marfa containerizat sau vrac. Transporturi si expediti interne si internationale.

www.romtrans.ro

Servicii de transport feroviar. Transport de marfa in regim international.

www.cfrmarfa.cfr.ro

Servicii de transport feroviar. Transport maritim de marfa containerizat sau vrac. Transport de marfa in regim international.

www.cfrmarfa.cfr.ro

Transport rutier intern. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Reparatii masini-unelte. Transport specializat si agabaritic.

Furnizor de creta din calcar. Transport rutier intern si international de marfa. Activitati de minerit. Prelucrare de materiale plastice. Medicamente umane. Productie cauciuc. Productie de concentrate furajere si nutreturi combinate.

www.tempoinvest.ro

Transport de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Transport rutier intern si international de marfa.

www.triplex.3x.ro


Recomandari: 14 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Marfa International & Expeditii din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Transport intern si international marfuri generale si confectii pe umerase.

Detinem 70 camioane de transport marfa(20 tone). Efectuam si comert cu cereale.

Transport intern si international aerian, maritim si rutier, servicii postale si de curierat, livrari la temperatura controlata, transporturi bio-farmaceutice, logistica, studii clinice.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Intermediere de transporturi. Transport mecanizat in domeniul agricol. Spalatorie auto. Tractari si servicii de depanare la fata locului.

Transport rutier intern si international de marfa. Expeditii de marfa internationale.

Transport rutier intern si international de marfa. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale.

Transporturi si expediti interne si internationale. Comisionar in vama si servicii de declarare vamale.

Transport rutier intern si international de marfuri. Transporturi agabaritice si escorte. Transport rutier intern si international de marfa. Transport specializat si agabaritic. Expeditii de marfa internationale. Transportator international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transport rutier international. Transport de marfa in regim international.

Transport rutier intern si international de marfa. Comerciant si distribuitor autovehicule. Statie de carburant pt. autovehicule. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre. Aparate de masura auto.

Operatiuni import-export si achizitii/livrari intracomunitare, intermedieri expeditii, utilaj tehnologic. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert exterior. Import-export. Utilaj tehnologic. Utilaj pt. industria metalurgica. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Transporturi si expediti interne si internationale.

Transport rutier intern si international de marfa.

Recofert, casa de expeditii romaneasca cu capital integral privat, efectueaza transporturi si expeditii rutiere de marfuri pe rute interne si externe, oriunde in Romania, dar mai ales in Europa.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web