Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Sub marca ETERNITY MEMORIAL, oferim servicii funerare complete respectand standardele europene in domeniu. Membru FIAT - IFTA (asociatia mondiala a antreprenorilor funerari).

www.cimitirul.ro

Ofera monumente si ornamente funerare executate la comanda sau la stoc din diverse pietre ornamentale masive de prima calitate, intr-o gama larga de culori si modele.

www.axiastone.eu

 

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Producator de faianta.

Comercializare de faianta si gresie.

Piatra Design (brandul nostru) ofera cu placere clientilor sai cele mai distinse si calitative produse de piatra naturala (travertin, marmura, granit, etc.) si de piatra compozita pt. placaj int-ext.

www.piatradesign.com

Furnizare de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Caramida pt. constructii. Cherestea. Tigla de constructie.

Comercializare de faianta si gresie.

Amenajari interioare: gresie, faianta, rigips, parchet, zidarii, tencuieli, zugraveli.

Decoratiuni interioare. Comercializare de faianta si gresie.

Elemente din materiale plastice pt. constructii. Producator de faianta.

Singurul producator de cuart compozit din Romania. Robstone foloseste tehnologie moderna italiana care confera superioritate produselor sale.

www.robstone.ro

Furnizare de materiale de constructii. Producator de faianta. Pietris si nisip pt. constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii.


Recomandari: 10 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Tamplarie clasica din lemn. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Comert en-detail.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii.

Transport rutier intern si international de marfa. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie.

Aparataj electric; motoare; cabluri; abrazive; rulmenti; suruburi; electrozi; burghie; tarozi; filiere; clingherit (marsit); azbest (placa si snur); cositor; electroizolanti; izolanti profesionali; echipament de protectie. Comercializare en-detail a produselor industriale. Distributie de produse si materiale tehnice. Materiale, echipamente si produse abrazive. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Cabluri electrice.

Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Armaturi sanitare pt. constructii. Articole sanitare din materiale feroase. Transport rutier intern de marfa.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web