Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
21 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

 

Prestatii industriale si neindustriale in constructii: izolatii termice, hidroizolatii, confectii metalice, confectii aluminiu si montaj conducte, instalatii sanitare si electrice, montaj pavele.

Constructii-montaj.

Transport rutier intern. Tamplarie clasica din lemn. Constructii-montaj. Transport rutier intern de marfa. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.imsatconstruct.ro

Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii-montaj. Constructii. Servicii de constructie. Constructii speciale. Constructii si arhitectura.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Materiale pt. finisaje in constructii Bayramix. Constructie civila. Comercializare de faianta si gresie.

Sudura traditionala si oxiacetilenica.

Constructii-montaj.

Exploatare gaze naturale. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii.

Constructii de cladiri si lucrari de geniu-cod CAEN4521. Societate autorizata AFER SeriaAF Nr2562 in constructii, reparatii si intretinere cladiri cu specific feroviar.

www.panexpert.ro

Proiectare, executie si reparatii de linii electrice aeriene sau in cablu cu tensiuni 0.4kv-110kv si de posturi de transf., bransamente si instalatii interioare, verificari PRAM. Automatizare.

www.pet-constanta.ro

Constructii-montaj.

Constructii si montaj de instalatii petroliere. Consultanta.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Constructii-montaj.

Constructii-montaj.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces. Echipamente pt. realizare canalizari. Confectii si profile din aluminiu.

www.scim.ro

Constructii-montaj. Sisteme de ancorare/fixare la inaltime pt. constructii speciale.

Constructii-montaj. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Materiale pt. sudura si gaze folosite in procesele industriale. Instalatii in constructii. Servicii pt. industria petroliera. Instalatii pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Utilaje pt. constructii. Reparatii de utilaj pt. constructii. Reparatii de autovehicule. Service.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Alpinism utilitar constructii civile. Site-uri GSM, terase, piloni, cosuri de fum, instalari echipamente radio pt. site-uri GSM.

Vinde echipamente si accesorii pentru L.E.A. -J.T. si L.E.A-MT., transformatoare, posturi trafo in anvelopa de beton sau aeriene, corpuri de iluminat stradal si de interior, separatoare.

Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale.

Certificare ISO 9001/2001. Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii electrice si retele. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si automatizari.

Proiectare, executie, exploatare. Certificata SR EN ISO 9001:2001. Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa.

Certificata ISO 9001:2001. Autorizata ANRE. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele. Servicii de proiectare si executie de instalatii electrice. Tablouri si panouri electrice.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari.

Certificata ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Atestata ANRE: proiectare/executie instalatii electrice interioare; proiectare de linii electrice aeriene sau subterane si posturi de transformare. Verificari PRAM.

Executie si proiectare constructii civile si industriale, amenajari si instalatii la cheie. Certificata SR EN ISO 9001:2000; SR EN ISO 14001:2005; OHSAS 18001:2007. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Pardoseli pt. constructii industriale. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii-montaj.

Constructii-montaj. Constructie si proiectare de retele.

Certificata ISO 9001:2000; ISO 14001:2004. Instalatii in constructii. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Echipamente pt. realizare canalizari. Instalatii si distributie de gaz metan. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Sisteme de incalzire industriala.

Administrari imobile. Certificata ISO 9001:2000; ISO 14001:2005; OHSAS 18001. Autorizare ISCIR; ANRGN. Administram imobile. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Sisteme de incalzire a locuintelor. Sisteme de incalzire a halelor/spatiilor de productie industriala. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii speciale. Utilaje si echipamente pt. industria chimica. Instalatii tehnologice de filtrare, racire si uscare a aerului comprimat.

Constructii-montaj. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Instalatii pt. constructii - montaj. Mase plastice armate cu fibre de sticla. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Proiectare, executie, instalatii. Certificata SR EN ISO 9001:2001; ISO 14001:1997. Autorizari ISCIR; ANRGN. Instalatii si distributie de gaz metan. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Sisteme de incalzire a locuintelor. Sisteme de incalzire a halelor/spatiilor de productie industriala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web