Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
25 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Comercializeza si monteaza scari din aluminiu turnat sub presiune sau otel, trepte din lemn, balustrade din aluminiu eloxat, otel-inox, lemn, otel. Montam ferestre de mansarda marca Vellux.

www.frewa.de

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Izolatii termice si hidroizolatii.

 

Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Servicii si retele de telecomunicatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de apa si canalizare.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Servicii in constructie. Constructii. Servicii de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Produce, distribuie si monteaza hale industriale si structuri metalice, in Romania, Europa si Asia! Pret imbatabil, fara concurenta!

www.gsn.ro

Servicii in constructie. Servicii de restaurare de monumente istorice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Tamplarie din aluminiu.

Confectii si profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice.

Societate cu capital privat. Societatea activeaza in domeniul confectiilor metalice, producand esapamente pentru motoare de putere mare, power-pack, containere standard si speciale si generatoare.

hutecengineering.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii si echipamente.

Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii nave. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii civile si industriale.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Reparatii de utilaj pt. constructii.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice.

www.novaspot.ro

Confectii, profile si armaturi metalice.

Reparatii nave. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii si reparatii nave. Produse de tamplarie.

www.petroserv.com

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.roxmetal.ro

Constructii si reparatii nave. Santier naval. Reparatii nave. Confectii, profile si armaturi metalice. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice.


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Oferim proiectare, executie, montaj si reparare tubulaturi pt. industria navala, chimica si petroliera, instalatii, constructie si reparare nave, constructie si confectionare structuri metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Servicii de reparatii diverse prin sudare.

Elemente metalice obtinute prin stantare. Confectii, profile si armaturi metalice. Operatiuni de de presare la rece a tablei. Articole din metal cu prelucrare la rece. Prelucrare de metale. Prelucrare de produse metalurgice.

Caramida pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Furnizare de materiale de constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Certificata ISO 9001:2008. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Tamplarie clasica din lemn.

Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Mobilier din fier forjat - productie. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat. Furnizor de balustrade de protectie.

Echipamente, utilaje, silozuri si accesorii metalice. Producator echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Masini si utilaje pt. agricultura.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Certificata ISO 9001:2000. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare.

Constructii piloni telefonie G.S.M.. Constructii speciale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Telecomunicatii mobile.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Dealer autorizat Lindab. Cupole si acoperisuri. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Tigla de constructie. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Prelucrari mecanice prin aschiere. Morarit si panificatie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Service auto general. Toate marcile de masini. Service dotat cu laborator de diagnosticare auto. Pompe de injectie - service, reconditionare, comercializare. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto.

Confectii, profile si armaturi metalice. Service auto general. Toate marcile de masini.

Proiectare instalatii gaze naturale. Instalatii gaze. Instalatii termice. Centrale termice. Instalatii gaz si apa. Instalatii sanitare. Autorizari ISCIR, ANRE. Instalatii in constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii exterioare pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Tinichigerie industriala. Instalatii de gaz si aductiune de apa.

Constructii si reparatii corp nave. Confectii si montaj saturari corp nave. Confectii structuri metalice.

Fonta si produse turnate din fonta. Prelucrari mecanice prin aschiere. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii de autovehicule. Service. Reparatii de utilaj pt. constructii.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii-montaj.

Confectii, profile si armaturi metalice. Debitare (taiere) cu plasma si oxiacetilena pt. confectii metalice. Debitare (taiere) cu laser pt. confectii metalice. Rezervoare si recipienti pt. depozitare de lichide. Prelucrare de metale. Servicii metalurgice.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii si reparatii nave. Constructii din lemn. Aranjamente si amenajari interioare. Prelucrare lemn. Mobila.

Proiectare executie structuri metalice civile si industriale. Panouri sandwich - comert. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii si confectii metalice de gabarit. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Constructii industriale; amenajari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web