Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
28 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Comercializare materiale de constructii: acoperisuri tigla ceramica, tabla tip tigla, tencuieli decorative, termosisteme. Asiguram si montaj.

Prelucrare lemn. Productie de brichete din rumegus. Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

 

Membra a grupului de firme "Constructii si echipamente". Distribuim de materiale pentru constructii si produse metalurgice.

Va oferim produse inovatoare de sistem care corespund celor mai ridicate cerinte tehnice, ecologice si economice.

www.bitindustries.ro

Beton (C8/10-40/50), produse de cariera (piatra sparta, cribluri, nisip), otel beton, laborator grad II, spatii de cazare si masa, certificari de calitate-ISO 9001, SR EN 14001, OHASAS 18001.

www.comcm.ro

Furnizare de materiale de constructii.

Comunicatii. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructii civile si industriale.

Produse din lemn - import/export. Producator de materiale de constructii.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Tigla de constructie. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

www.da-vinci.ro

Furnizare de materiale de constructii.

Importator de materiale de constructii.

Turism intern/international.

Export de metal, fier vechi. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Furnizare de materiale de constructii. Caramida pt. constructii. Cherestea.

Constructii civile si industriale. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Caramida pt. constructii. Cherestea. Tigla de constructie.

Comercializam intreaga gama de otel beton neted si striat produs de firmele romanesti de renume cum sunt : Mekel Targoviste, Otel Inox Targoviste, Mittal Steel Hunedoara.

www.marymet.ro

Mecanizare pt. constructii. Materiale de constructie pt. drumuri. Transport rutier intern de marfa. Utilaje pt. constructii. Reparatii de autovehicule. Service.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici.

www.narcom.rs.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Furnizare de materiale de constructii.

Masini si utilaje pt. agricultura. Comercializare de masini si utilaje agricole. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Accesorii pt. faianta si gresie.

Furnizare de materiale de constructii. Bitum si materii prime pt. asfalt. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert cu materiale de constructie. Cherestea. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

www.scsamsunsrl.go.ro

Furnizare de materiale de constructii. Producator de faianta. Pietris si nisip pt. constructii.

Tigla de constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Caramida pt. constructii. Comert cu materiale de constructie. Betoane si agregate de balastiera. Furnizor otel-beton. Pietris si nisip pt. constructii. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Pavaj; pavele.

www.somaco-construct.ro

Constructii. Servicii de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii.

Activitati de minerit. Materiale de constructie pt. drumuri.

Comert en-gros. Comert en-gros si en-detail. Comert en-detail. Furnizare de materiale de constructii. Antrepozit, depozitare de stocuri de marfuri si materiale. Galvanizare si tratamente speciale pt. articole din metal.

www.traian-sa.com


Recomandari: 20 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Constructii case si vile, materiale de constructie - tencuieli decorative, vopsea lavabila, finisaje interioare si exterioare, sisteme solare, filtre apa, tamplarie PVC.

Import direct si vanzare a produsele prin distributie directa la clienti. Peste 10000 de articole - organe de asamblare - pentru dumneavoastra. Suruburi, saibe, cuie, piulite, stifturi.

Distribuitorul numarul 1 de materiale de constructii din judetul Calarasi. Cel mai bun pret la BCA, ciment, multibat, var, caramida, fier, cherestea, ipsosuri.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Tamplarie clasica din lemn. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Producator de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Producator de pietre pt. pavaj. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Furnizare de materiale de constructii. Servicii de turism. Service auto general. Toate marcile de masini. Scoala de soferi.

Comercializare de produse petroliere. Transport de materiale de constructii.

Caramida pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Furnizare de materiale de constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii. Cherestea. Comercializare de produse din industria metalurgica. Organe de asamblare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Furnizare de materiale de constructii. Placi de teracota pt. sobe. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Transport rutier intern. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Tigla de constructie.

Furnizare de materiale de constructii.

Materiale pentru finisaje. Distribuitor materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Furnizare de materiale de constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Finisaje pt. constructii civile.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de materiale de constructii. Productie mobila.

Aprovizionare tehnico-materiala: tevi inox, FRP, PP, PVC, robinete, tancuri, recipienti, armatura fibra sticla, cosuri fum, protectii anticorozive, gaze industriale. Armaturi industriale. Tevi din inox. Robinete industriale, vane, supraplin. Conducte si accesorii din materiale plastice. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de mobila. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Comert cu materiale de constructie. Produse electrocasnice.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros cu aparate electrice. Comercializare de aparatura electrica de uz casnic. Comercializare ciment. Produse de tamplarie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Montaj si reparatii pt. instalatii termice.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web