Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Jaluzele. Furnizor perdele.

Fantani arteziene, sculpturi acvadinamice. Decoratiuni murale.

 

Servicii de curatenie. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

Ascensoare - service si reparatii.

Decoratiuni interioare. Comercializare de faianta si gresie.

Decoratiuni interioare.

Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

Parchet si scandura pt. constructie. Decoratiuni interioare.

www.serfloor.ro

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Studio si laborator de fotografie. Servicii de fotografiere profesionista. Decoratiuni interioare. Aparatura fotografica pt. profesionisti si amatori. Produse fotografice. Filme. Substante de developare.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Jaluzele. Montaj jaluzele.

www.vertiroll.ro


Recomandari: 29 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Producem distribuim in Romania si in exterior icoane pictate manual pe suport de lemn cu foita de aur intr-o gama bogata de modele si dimmensiuni si articole de artizanat cu specific trad. romanesc.

Amenajari interioare, constructii aluminiu si plastic la cel mai bun raport calitate-pret.

Sisteme de protectie impotriva soarelui.

Import, productie si distributie sisteme de filtrare a apei potabile. Echipate cu microcomputer, utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru a furniza apa potabila. Osmoza inversa, dedurizare, ionizare.

Curatenie profesionala. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Certificata SR EN ISO 9001; 14001; 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Dirigentie de santier. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Fatade si finisaje in constructii.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Furnizor de materiale pt. grafica. Inramari de tablouri. Casa de amanet. Sala de jocuri electronice.

Jaluzele. Tamplarie din PVC si lemn.

Materiale si componente pt. jaluzele. Usi glisante/batante. Producator de usi pt. locuinte. Usi si porti automate. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Curatatorii, spalatorii la cheie. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Echipamente si utilaje pt. curatatorii si spalatorii.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Montaj jaluzele.

Vitralii si accesorii pt. ferestre.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Import de plante si flori ornamentale. Flori si plante artificiale - comercializare. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comercializare de cadouri si suvenire.

Ascensoare - service si reparatii.

Prestari servicii profesionale. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Echipamente si utilaje pt. curatatorii si spalatorii.

Inramari de tablouri.

Producator de jaluzele si rulouri. Montaj jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Servicii de proiectare arhitectonica.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Producator tamplarie AL si PVC: linie automata de fabricat usi si ferestre PVC; linie automata de incarcat si taiat geamuri. Modul de incarcat geamuri. Cuptor de bombat geamuri. Certificata SR EN ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din aluminiu. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Materiale pt. finisaje in constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Armaturi sanitare pt. constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Usi de interior. Usi anti-incendiu.

Casa curata. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Igienizari; curatenie dupa constructor.

Inramari de tablouri.

Decoratiuni si amenajari interioare din materiale textile. Comerciant de produse textile. Comercializare obiecte si articole din portelan chinezesc. Comert cu amanuntul a produselor din sticla. Magazin de ata si accesorii de cusut.

Societate specializata in importul si distribuirea de sisteme de protectie solara de interior si accesorii pentru perdele. Rolete, jaluzele, sine perdea actionate cu snur.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web