Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
22 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Protectie & Paza & Alarma & Interventie.

Activitati de investigatie si filaj. Detectiv particular.

www.detectivparticular.mysite.com

Sisteme de alarma, paza si securitate. Comercializare de alarme si sisteme de protectie a autoturismului.

 

Servicii si retele de telecomunicatii. Automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Televiziune cu circuit inchis.

www.bentel.ro

Instalare si proiectare sisteme de alarma antiefractie si antiincendiu, sisteme TVCI si vizualizare pe internet, control acces, interfoane. Monitorizare prin telefon si GPRS. Interventie, paza.

Intocmire documentatii pt situatii de urgenta; instruirea angajatilor; consultanta in domeniul situatiilor de urgenta (pompieri).

Agentie de detectivi asigura servicii pe raza judetelor: Cluj, Salaj, Alba, Bistrita-Nasaud, Satu-Mare, Mures, Bihor si Maramures. La cerere efectuam lucrari la nivel national.

www.detexpert.ro

Companie licentiata sa efectueze proiectarea, instalarea, intretinerea si conectarea sistemelor de securitate la dispeceratul care monitorizeaza evenimentele.

www.deysecurity.ro

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Servicii complete de securitate, paza si protectie. Import si distributie de echipamente de securitate. Garzi de corp, dispecerat, interventie rapida. Camere de supraveghere, alarme, control acces.

www.ibra.ro

Scule electrice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Punem la dispozitia dumneavoastra. Sisteme alarma contra efractiei. Sisteme de control acces si pontaj. Sisteme de supraveghere video. Sisteme de avertizare la incendiu. Sisteme de interfonie.

www.larmix.co.cc

Societate de paza si protectie din Cluj-Napoca care ofera servicii de paza si protectie cu personal calificat. Curs formare agent de paza.

www.mcprotect.ro

Servicii de calitate in domeniul tehnic si servicii conexe obiectului lor principal de activitate.

mostserv.ro

Servicii de paza si protectie.

www.napoguard.ro

Siguranta dvs. este prioritatea noastra! Echipa RSS Group (departamentul de securitate) este specializata in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate.

www.rssgroup.ro

Servicii de paza si protectie.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Televiziune cu circuit inchis. Comercializare echipamente de videointerfonie. Echipament pt. sali de fitness si body-building.

www.secpral.ro

Spraveghere video. Alarme imobile si auto. Control acces. Interfoane si videointerfoane. Automatizari porti. Sisteme antifurt din magazine (porti antifurt). Comert, proiectare, instalare, service.

Agentia de detectivi particulari este o companie privata romaneasca, licentiata de MAI, cu posibilitati investigative atat pe teritoriul Romaniei cat si in exterior.

www.supravegheri.com

Servicii de paza si protectie.

Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de alarma, paza si securitate. Televiziune cu circuit inchis. Sisteme video de supraveghere.

www.zeco.ro


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Protectie & Paza & Alarma & Interventie din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Proiecteaza, instaleaza si intretine sisteme de securitate (alarme antiefractie pt. imobile, alarme auto si sisteme conexe), sisteme de interfonie si videointerfonie, control acces, supraveghere video.

Activitati de consultanta in domeniul situatiilor de urgenta (protectie civila si P.S.I.- intocmire documente de planificare, evidenta si conducere, executare instructaje).

Societate comerciala specializata de paza si protectie.

Livrare, instalare si programare sisteme de alarmare la efractie si incendiu, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, interfonie si videointerfonie, retele structurate de date/voce.

Sisteme de alarma si supraveghere video. Automatizari.

Sisteme de semnalizare incediu, efractie, control acces, automatizari, CCTV, dispecerate.

Servicii de paza si protectie. Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Masini de numarat bani. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Instalatii electrice si retele.

Servicii de paza si protectie.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Furnizor de echipamente pt. paza, protectie si supraveghere.

Automatizari. Servicii de conservare a energiei electrice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Instalatii electrice si automatizari. Instalare de retele pt. transmisii de voce si date. Echipamente de control.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme de alarma, paza si securitate. Usi si porti automate. Sisteme de captare si transformare a energiei solare.

Servicii de paza si protectie.

Servicii de paza si protectie.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Calculatoare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Servicii si retele de telecomunicatii.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Comercializare: stingatoare PSI, accesorii PSI, materiale PSI. Servicii: verificare, incarcare stingatoare PSI. Ignifugare materiale combustibile. Verificare, intretinere: hidranti, trape fum, sprinklere.

Detectiv Invest ofera servicii profesionale de investigatii/filaj la cererea persoanelor fizice s-au juridice, in conditiile legii.

Companie nationala ce dezvolta sisteme integrate de securitate. Pe langa serviciile de monitorizare si interventie rapida si paza cu agent, AMG Romania mai ofera si instalare de sisteme electronice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web