Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Calatori Intern.

Internet-cafe. Sala de jocuri si internet. Transport rutier intern. Magazin de comercializare hrana pt. animale de companie.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern de calatori.

www.birzava.go.ro

 

Transport rutier intern de marfa. Comercializare de produse din industria metalurgica. Transport rutier intern. Laminari de metale. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de turism balnear. Servicii de transport local.

Servicii de transport local. Transport rutier intern de marfa.

Servicii de transport local.

Comercializare de produse petroliere. Transport rutier intern si international. Transport rutier intern. Transport cu cisterne de produse petroliere. Utilaje pt. sapat, transport. Transporturi si expediti interne si internationale.

Servicii de transport local. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Servicii de curatare cosuri si hornuri. Pompe funebre.

www.prescom-cs.ro

Transport rutier intern. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Comercializare de produse petroliere. Transport rutier intern de marfa. Reparatii de autovehicule. Service.

Exploatare si industrializarea lemnului. Transport rutier intern. Transport de lemn.

Transport rutier intern de calatori.

Transport rutier intern. Servicii de transport local.


Recomandari: 14 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Calatori Intern din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Oferim spre inchiriere autoturisme marca Daewoo, Matiz. Agentie aeroport Timisoara. Cele mai scazute tarife.

Alaturi de MLS - Rent a Car - puteti calatori acum rapid si sigur, cu autoturisme fiabile si performante: Opel Astra, Opel Corsa, Ford Focus, VW Golf, Nissan Terrano. Nou: rezervari online!

Transporturi interne si internationale de calatori in regim de curse regulate si ocazionale organizarea de excursii cu trasee la preferinta, cu masini adecvate, la preturi accesibile.

Transport rutier intern de calatori. Servicii de inchiriere de autobuze, microbuze si autocare.

Transport rutier intern de calatori. Transport de calatori in regim international. Transport rutier intern de marfa. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Transport rutier intern. Transport specializat si agabaritic. Cariera de materiale constructii.

Transport rutier intern. Servicii de logistica si depozitare marfa. Service auto general. Toate marcile de masini. Intermediere de transporturi. Transporturi si expediti interne si internationale.

Transport rutier intern de calatori.

Transport rutier intern de calatori.

Transport rutier intern. Transport rutier intern de calatori.

Transport rutier intern. Transport rutier intern de marfa. Transport rutier intern si international. Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Transport de calatori in regim international.

Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de calatori. Transport de calatori in regim international.

Transport rutier intern de calatori.

Infiintata in anul 2002, avand ca obiect principal de activitate transportul de persoane intern si international, prin inchirierea de microbuze moderne cu sofer.

Oferim servicii de transport turistic ocazional intern international cu autocare de 8,15,17,20,37 locuri+remorca 2to. Preturi negociabile in functie de distanta parcursa, timp stationare, nr de zile inchiriere. Serviciile oferite sunt diverse. Excursii, tururi educationale, pt. scoli, universitati, grupuri religioase. Transport pt. tabere scolare la munte si mare, inchirieri pt. agentii de turism, circuite turistice, pelerinaje manastiri si biserici, calatorii business si agrement. Transferuri de la si la aeroporturi. Pentru o calatorie sigura si confortabila apelati la serviciile noastre.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web