Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 52 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Timis, Mehedinti, Hunedoara

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de materiale de constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Tigla de constructie. Producator de pietre pt. pavaj. Cherestea. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Parchet si scandura pt. constructie. Constructii civile si industriale. Reprezentanta comerciala. Prelucrare lemn.

 

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Comert cu materiale de constructie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Forja. Constructii edilitare si anexe. Constructie civila. Conststructii industriale.

www.apollodorgroup.ro

Servicii de apa si canalizare. Servicii de epurare si tratare a apei. Productie lemn. Constructii. Servicii de constructie. Stingatoare. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare.

Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Exploatare de piatra. Transport rutier intern de marfa.

Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Servicii de restaurare de monumente istorice.

Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe.

Servicii de prelucrare a marmurei. Exploatare de piatra. Exploatare de nisip din cuart.

Servicii de consultanta in constructii. Constructii civile si industriale. Servicii si produse derivate din cresterea animalelor.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii civile si industriale. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii la cheie. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Constructii civile si industriale. Exploatare de piatra. Transport de materiale de constructii.

www.comeximbanatul.ro

Prelucrare lemn. Cherestea. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Constructii civile si industriale. Utilaje pt. constructii. Comert en-detail.

Constructii civile si industriale. Fatade si finisaje in constructii.

Comerciant de produse textile si incaltaminte. Comercializare de produse petroliere. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale. Proiectare de constructii pt. locuit. Servicii de proiectare pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Utilaje pt. constructii. Transport de materiale de constructii. Constructii agricole; sere; depozite. Constructii-montaj. Constructie civila. Transport rutier intern si international de marfa.

Constructie civila. Constructii civile si industriale. Constructii-montaj.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Constructii edilitare si anexe. Constructii si amenajari pt. cai rutiere si de acces.

Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Constructii edilitare si anexe. Constructii speciale.

Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Restaurari si refaceri de constructii civile. Constructii si arhitectura. Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Statie de carburant pt. autovehicule. Comert en-gros si en-detail. Instalatii in constructii. Servicii in constructie.

Constructii civile si industriale. Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare.

Design. Servicii de proiectare arhitectonica. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de proiectare pt. constructii. Arhitectura peisagistica. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructie civila. Comert en-detail.

Constructii civile si industriale. Drumuri si poduri - constructie si intretinere. Constructie de drumuri si poduri. Finisaje pt. constructii civile.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Intretinere si reparatii in constructii.

Finisaje pt. constructii civile.

Constructii civile si industriale. Constructii din lemn. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii in constructii. Servicii de demolare constructii. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii agricole; sere; depozite.

Servicii de administrare si gospodarire locala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Constructii si reparatii termice. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii civile si industriale. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii. Servicii de constructie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Comert cu materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii Bayramix. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Comert cu materiale de constructie.

www.hristogamma.ro

Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Instalatii in constructii.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Furnizare de materiale de constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Constructii-montaj.

Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Constructie civila. Izolatii termice a locuintelor. Materiale pt. decoratiuni interioare. Comert cu materiale de constructie.

Comert en-gros. Comert en-detail. Constructie civila.

Constructii civile si industriale. Constructie civila. Constructii agricole; sere; depozite. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie clasica. Tinichigerie industriala. Materiale prefabricate din beton.

Constructie civila. Finisaje pt. constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii edilitare si anexe. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale.

Constructii din lemn. Servicii conexe in arhitectura.

Executam lucrari de constructie la cheie.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Motel. Comert en-gros si en-detail. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Constructii civile si industriale. Instalatii electrice si retele.

Constructii civile si industriale. Comert en-gros a materialelor de constructie. Constructii si reparatii termice.

Comercializare en-detail produse alimentare. Constructii civile si industriale. Comert en-detail.

Constructii civile si industriale.


1 - 50 din 52
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web