Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
23 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Comert cu materiale de constructie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Forja. Constructii edilitare si anexe. Constructie civila. Conststructii industriale.

www.apollodorgroup.ro

Producator de materiale de constructii. Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Comercializare de mobila si lemn. Furnir pt. industria mobilei. Tigla de constructie.

 

Servicii in constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

Servicii metalurgice. Comert cu materiale de constructie. Comercializare produse de metalurgie. Furnizor otel-beton. Comert metal. Comercializare ciment. Laminari de metale.

www.caransebes.ro//commetcar

Servicii de recuperare hartie uzata. Comert cu materiale de constructie. Servicii de turism. Prestari de servicii. Bar de zi. Atmosfera relaxata. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Magazin metalo-chimice.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii Bayramix. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Comert cu materiale de constructie.

www.hristogamma.ro

Comert cu materiale de constructie. Servicii industriale.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Producator de pietre pt. pavaj. Producator de materiale de constructii.

www.marmurar.ro

Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Constructii-montaj.

Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Constructie civila. Izolatii termice a locuintelor. Materiale pt. decoratiuni interioare. Comert cu materiale de constructie.

Constructii civile si industriale. Constructie civila. Constructii agricole; sere; depozite. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie clasica. Tinichigerie industriala. Materiale prefabricate din beton.

Comert cu materiale de constructie. Producator de cartofi. Prelucrare lemn.

Transport rutier intern si international de marfa. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Comert cu produse de uz general.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Magazin metalo-chimice.

Comert cu produse de uz general. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Instalatii in constructii. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Magazin metalo-chimice. Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor plastice.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail a materialelor plastice. Comert cu produse de uz general. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Oglinzi. Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Magazin de desfacere.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Productie, comercializare si montaj parchete din lemn (stejar, frasin, salcam, ulm) masiv si melaminat.

Unic importator de materiale de constructie (blocuri ceramice, tigle ceramice, placute din ceramica de pavat Klinker) din Serbia si Slovenia. Calitate superioara.

Comert en gros si en detail cu materiale de constructii.

Va oferim urmatoarele produse laminate: INP, UNP, LAT, cornier, fier beton, OB, PC, T, teava, rotunduri, patrate.

Producator materiale de constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii-montaj. Transport rutier intern de marfa. Utilaje pt. sapat, transport.

Comert en-gros si en-detail. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comercializare de produse petroliere. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Statie de carburant pt. autovehicule. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse petroliere. Comercializare de faianta si gresie.

Comert cu materiale de constructie. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Furnizare de materiale de constructii.

Constructii la cheie. Fatade si finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie. Mortar preambalat.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Magazin metalo-chimice. Comert cu materiale de constructie.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Fitinguri si subansamble pt. instalatii.

Caramida pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Tamplarie clasica. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert cu materiale de constructie. Utilaje pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Scule de mana profesionale. Scule de mana. Magazin universal. Comert cu produse de uz general. Distribuitor materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse petroliere.

Comert cu materiale de constructie. Boltari pt. constructii. Tigla de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu produse de uz general. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Comert cu materiale de constructie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Amenajari de cursuri de apa.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de faianta si gresie. Transport rutier intern de marfa.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web