Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Caras-Severin, in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare.

Recomandari: 24 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Achizitionare, macinare, comercializare deseuri PET, HDPE, PS, PA.

Firma care activeaza pe piata reciclarii deseurilor din polietilena din anul 1998. Vandem granule regenerate din polietilena de joasa densitate. Cumparam deseu din folie de polietilena L.D.PE.

 

Injectie mase plastice, elastomeri.

Injectie mase plastice, asamblare componente plastic, sudura ultrasunete, marcaj la cald si la rece.

En-gros produse din plastic; melamina, sticla.

Specializata in furnizarea de spuma de polietilena cu celule inchise in placi sau role, simple sau caserate cu film metalizat sau aluminiu si cauciuc sintetic tip EPDM.

Colecteaza deseuri de mase plastice, macina, regranuleaza si vinde macinaturi si granule regenerate. Prestam servicii de reprocesare: macinare (orice repere), regranulare.

Productie ambalaje din polietilena, din stoc si la comanda: pungi LDPE si HDPE, pungi rotunjite, saci LDPE pt. haine, saci HDPE, saci navete, folie termocontractibila, folie pantalon si semipantalon.

Comercializam materiale plastice virgine, regranulate si macinate. Achizitonam orice fel de deseu din plastic. Comercializam utilaje pt. prelucrare si reciclare.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Materiale promotionale. Ambalaje din hartie si carton cu intrebuintari diverse. Materiale publicitate. Productie de articole de unica folosinta.

Mase plastice armate cu fibre de sticla.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Prelucrare de materiale plastice.

Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Deseuri textile. Servicii de recuperare hartie uzata.

Producator de incaltaminte. Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Articole din metal cu prelucrare la rece. Conectori/subansamble de conectivitate pt. industria electronica. Producator de componente si subansamble pt. industria electronica.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Materie prima pt. industria materialelor plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Servicii de recuperare hartie uzata. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Producator de matrite/accesorii pt. injectie materiale plastice. Matrite de injectie mase plastice. Scule si matrite pt. industrie. Articole forjate/matritate din metal. Producator de componente si subansamble pt. industrie.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Preforme si flacoane PET - productie.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Instalatii in constructii.

Prelucrare de materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Producem polistiren expandat, profile arhitecturale din polistiren, termosistem fatade, panouri structurale izolante SIPS.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web