Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Casa, sectiunea Climatizare & Ventilatie.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii civile si industriale. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii la cheie. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

 

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de incalzire si climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Instalatii de incalzire si climatizare. Comercializare electrocasnice en-detail. Echipamente frigorifice. Instalatii de incalzire locuinte.

Furnizare, productie, instalare statii si pompe de carburant. Transport rutier international. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.petrimex.ro

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Climatizare & Ventilatie din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Poiectare * Montaj * Service sisteme de climatizare si ventilatie; distribuitor aparate de aer conditionat DAIKIN (Japonia), LG (Coreea), Henson.

Consultanta, proiectare, comercializare, montaj si service pentru echipamente de climatizare, incalzire, ventilatie si frig industrial.

Executa constructii civile si industriale, instalatii de incalzire si climatizare, intalatii electrice si sanitare, servicii executate la o calitate superioara.

Sisteme de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de ventilatie si aerisire. Distribuitor DAIKIN si LG.

Firma serioasa de 5 ani pe piata in domeniul instalatilor pt. constructii executam instalatii sanitare, climatizare, ventilatii, centrale termice, la preturi avantajoase.

Instalatii de incalzire si climatizare. Echipamente frigorifice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Gaze tehnice, gaz de sonda. Instalatii de climatizare. Sisteme de climatizare.

Echipamente de birou. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Echipamente audio/video pt. conferinte. Aparate de transmisie fax. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Sisteme de climatizare.

Constructii civile si industriale.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de climatizare.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Import/export de centrale termice. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii de incalzire si climatizare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Instalatii de incalzire si climatizare.

Comercializare copiatoare. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Service si reparatii copiatoare. Aparate de transmisie fax. Birotica si papetarie. Birotica. Aer conditionat - furnizare echipamente.

Instalatii de climatizare. Echipamente frigorifice. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de frig si climatizare. Instalatii frigorifice pt. industria alimentara. Reparatii pt. frigidere, congelatoare, aparate de racire.

Comercializare cu amanuntul produse electronice. Sisteme de receptie prin satelit. Scule si accesorii. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Service pt. echipamente electronice.

Service, depanare, reparatii calculatoare. Comert cu calculatoare. Instalatii de incalzire si climatizare.

Instalatii de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de frig si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire locuinte. Sisteme de captare si transformare a energiei solare.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Reparatii pt. frigidere, congelatoare, aparate de racire. Produse electrocasnice.

Importator de articole si instalatii sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. Import/export de centrale termice.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Aranjamente si amenajari interioare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Materiale si instalatii sanitare.

Sisteme video de supraveghere. Instalatii in constructii. Sisteme de alarma, paza si securitate. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Montator profesionist de alarme auto diferite.

Productie de ventilatoare. Echipamente si aparatura electrica.

Instalatii de incalzire si climatizare.

Service pt. echipamente electronice. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Instalatii de climatizare.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Echipamente frigorifice. Instalatii frigorifice pt. industria alimentara. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat.

Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Compresoare de aer. Transport rutier intern si international de marfa. Dispozitive pneumatice. Instalatii pt. aer comprimat. Legaturi si imbinari mecano-pneumatice. Recipienti si conducte pt. transport/depozitare lichide/gaze. Subansamble pt. compresoare de aer.

Instalatii de climatizare. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Sisteme de climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Echipamente frigorifice. Instalatii de frig si climatizare. Echipamente de racire profesionale. Utilaje frigorifice de uz profesional. Amenajare de depozite frigorifice alimentare. Instalatii frigorifice pt. industria alimentara.

Sisteme de climatizare. Productie mobila. Mobilier de bucatarie. Mobilier tapitat. Instalatii de climatizare. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Refrigerare.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii.

Instalatii de ventilatie si aerisire. Productie de ventilatoare.

Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Instalatii de frig si climatizare.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de climatizare. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii de incalzire locuinte.

Confectii textile. Comercializare en-detail de articole sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. Imbracaminte.

Comercializam aparate de climatizare marca Sinclair, produse de cea mai buna calitate pentru confortul fiecaruia.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii.

Societate cu o traditie de 18 ani in domeniul echipamentelor de climatizare, ventilatie, incalzire, racire si confort a locuintei.

Executam foraje pentru puturi si fantani in judetele Timis, Sibiu, Brasov, Dambovita, Arges si comenzi din Romania, sisteme de pompare si desecari, denisipari, epusimente si foraje geotermale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web